Kam na dovolenou? Rozhodně do antického Řecka

Dovolená na KrétěTaké nerada sedíte doma? Potom neváhejte a vyrazte na nezapomenutelnou dovolenou. A ať už chcete vyrazit s kamarádkou, s přítelem, nebo s celou rodinou, díky správně vybrané lokalitě se z vašeho zájezdu stane nezapomenutelná dovolená. A než si nastíníme konkrétní lokality, se kterými rozhodně chybu neuděláte, je třeba zmínit, podle čeho danou destinaci vybírat. Ideální je zaměřit se na několik velmi důležitých aspektů, mezi které patří:

  • Kvalita vybíraného hotelu
  • Kvalita a čistota pláží
  • Čistota moře
  • Ceny v destinaci
  • Ruch samotného střediska a možnosti nákupů
  • Zajímavé památky v okolí

Co vaše očekávání zaručeně splní? Řecko

Nejenom antické památky této země, ale především také úchvatné pláže, dokonalé počasí, a průzračně čisté moře. A právě to nabídne tato země, která je po drobném útlumu opět v hledáčku mnoha lidí. Nejlépe si ji užijete na řeckém ostrově, ze kterých zcela jistě vyniká Kréta. Ta nabídne nejenom řadu antických památek, ale třeba i nejkrásnější pláže v Evropě. Řada z nich se totiž pyšní prestižní Modrou vlajkou, což znamená splnění požadavků na jejich čistou, kvalitu, ale také velikost. To vše v kombinaci s dokonalým mořem, které je neméně důležité.

I další řecké ostrovy lákají

Kréta ale určitě není jedinou možností, kam můžete vyrazit na dovolenou. Druhým nejvyhlášenějším ostrovem je zcela určitě Rhodos. Je oblíbený hlavně milovníky dokonalé relaxace a odpočinku, kteří si přijdou na své hlavně na jeho východním pobřeží. Stejně tak vás ale nadchne, i pokud hledáte trochu akčnější dovolenou. Na západě ostrova jsou totiž perfektní podmínky pro surfování, a tak stačí vejít do jedné z místních škol, vše si vypůjčit, a spolu s instruktorem vyrazit vstříc dokonalým mořským vlnám. A i to je zážitek, na který se zaručeně nezapomíná. Tak vyberte konkrétní hotel, sbalte kufry, a můžete vyrazit.

Nejlepší rádkyně

Aktivita na WomenZone

TOPlist