Byla jsem na vyšetření: Jiné vyšetření

15.3.2019

A jak vyšetření dopadlo?

Tak u syna byla prokázána chřipka typu A.
Ve středu večer šel spát veselý , vše bylo jako v jiný běžný den. Ve čtvrtek ve 2:35 šílený záchvat pláče, hořel, teplota 41,8, okamžitě jsme zavedli čípek ale vzhledem ke končetinám nebyli zábaly možné. Ve 3:40 teplota pořád 41,6, voláme RZP, na pohotovosti nás odbydou že to bude běžná viróza, nastává hádka, že znám svoje dítě a běžné virozy, že je svetloplachy, s podezřením na migrénu a hlavně totální slabost kdy se neudržel ani v sedě.
Poslali nás domů, malý bez boticek a bez bundy, taxíky ve městě zaneprázdněný takže shánění odvozu protože v tom spěchu jsme zapomněli i peníze.
Ve čtvrtek celý den včetně parku horečky neustupovali. Když se to podařilo srazit na 41,2 byl to úspěch. Neproběhlo žádné zvracení ani prujem, ale malý vůbec nepil. Pod tlakem stříkačkou jsem mu podávala vodu kterou vždy vydavil. Takže pátek opět pohotovost.
Nastal ten samý kolotoč. Neodehráli ani krev, moč, nebo crp a poslali nás domů se závěrem střevní chřipka, že zvracení a průjem se objeví...
Sobota probíhala ve stejném duchu malý už nezvedl ani ruku jak byl hotový. Stále nepil. V neděli mírné zlepšení napil se dokonce i chvíli seděl, ale jinak pořád spal
V pondělí začali teploty opět nad 40, volala jsem na pohotovost zda li by se na něj podívali a udělali krev že tohle vážně není normální a že malý od čtvrtka nepije. No máme si pry počkat na naší Mudr do utery. v úterý ráno už byla přítomna naše pediatricka, která dkyz ho viděla okamžitě zařídila hospitalizaci, potřeboval akutně závodnit . Takže nás přijali nabrali krev , moč, výtěry že všech možných otvorů, orl, rentgen, ultrazvuk.
Ve středu jsem lehla i já. Vzhledem k těhotenství jsem docela izolovaná od jakýchkoliv léků které by mi ulevili. Bolí mě na hrudi, kašlu jak tuberak...bez rýmy , bez teploty, ale bolesti celého těla, a slabosti.
Včera jsem přijala hovor z hygieny kde začal kolotoč otázek kde jsme byli , jaké byli příznaky, atd atd atd. Že malý má chřipku A. Volám svoji mudr že se u syna projevila chřipka typu A, a já že jsem taky nemocná ale zdá li teda v 1.trimestru něco můžu... No krom půlky paralenu ní nedovolila ani žádný sirup ....😥 Holky.prosim. něco na vykašlávání pro těhotný, můžu něco?... Bolí mě už od kašlání celý hrudník a krk....potřebuju už nějakou úlevu....

15.03.2019 5:34:23
Emoce:
Komentáře:

Pro přidání komentáře se musíte přihlásit.