Byla jsem na těhotenském vyšetření: Kombinovaný test - NT

2.12. 11:43

A jak vyšetření dopadlo?

Ahoj všichni, tak dnes jsme byli s manželem na 1 trimest. screeningu v Liberecké nemocnici.
-První kladné hodnocení za to,že nás vzali opravdu na čas a že jsme nemuseli nikde dlouze čekat.
-Další věc... Už při otevření dveří vyšla užasně milá paní DR. Vešli jsme dovnitř, uvnitř krásné přítmí, prostě už bylo jasné,že je to den jak dělaný na to, aby jsme se mohli rozplývat nad našim Píďou- pracovní název pro naší fazolku od zjištění těhu :)
Nejdřív nám Píďu změřila, meří krásných 58,4 Nosní kůstka byla přítomna, šíjové projasnění 1,2mm A má se k světu. Termín porodu nám změnili z druhé půlky června na první půlku června a tak příchod našeho miminka můžeme očekávat už kolem 14.6.2017. Odpovídáme dnes 12+2, a mě už je značně líp.
-Další užasná věc,kterou nám paní doktorka umožnila byla, že nás nechala 20 minut sledovat naše spící miminko ne jen na 2D ale i na 4D UTZ, a nakonec se nám podařilo i Píďu vzbudit , aby nám také ukázal/a, jak se umí krásně vrtět. No cesta autem by uspala každého. Závěrem nám udělala 7 užasných foteček, za které vůbec nic nechtěla.
Kompletní výsledky budou za 14 dní, a 2.2.2017 si nás Dr dokonce pozvala na 4D UTZ, který spojí s 2. screeningem, který měl dělat už můj Mudr, ale z důvodu toho, aby nám prý mohla ukázat drobečka ještě dříve, než se narodí,tak že to uděláme klidně u nich. Takže manžěl byl po druhé dojatý, že tu nádheru uvidí ještě jednou... Tohle byl za celé těhotenství pro nás zatím nejsilnější zážitek. a já jako nositelka těhotenského hormonu jsem byla dojata z paní doktorky, která ne jen že byla milá a empatická, tak byla prostě pro mě v tu chvíli oporou a chápala, že i jako matka nositelka, se chci chvíli rozplývat nad svým drobečkem...Konečně déle než minutku na kontrolních UZ jestli bije srdíčko.... No,zas mám slzy na krajíčku. Bylo to vážně fascinující. škoda že jsem tohle nezažila i u své prvorozené dcerky. Díky za přečtení deníčku a na závěr pár foteček :)

02.12.2016 11:52:53
Emoce:
Komentáře:

Pro přidání komentáře se musíte přihlásit.