únik plodové vody při cvičení s aniballem

Otázku položila: Anonymní uživatelka #312029 20.9.2015 13:14

Děvčátka, uklidněte mě...asi 14dní cvičím s aniballem a už podruhé se mi stalo že po vytlačení ze mě vystříklo, celkem velké množství čiré tekutiny, kdy jsem měla i pod sebou úplně mokrou postel.Ano používám lubrigační gel na vodní bázi, ale to pokaždé a nikdy toho nebylo jako ted. Jsem 35+2 a v dnes v noci jsem měla celkem slušné poslíčky. Myslíte že bych to měla nějak řešit? Ve středu jdu na kultivaci a nevíím zda to zminovat, pokud prý uteče plodové vody málo, voda se sama doplní a vše je ok. díky za rady:)

  • 20.09.2015 13:24:53 - full.avl změnila kategorie otázky

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Ano, řešila bych...sama u sebe mám podezření, že mi aniball způsobil předčasný odtok. Vím, že je to d křížkem po funuse,ale z tohoto důvodu mi bylo dulou cvičení s epinem doporučeno až od ukončeného 36. tt.

  • marketaj20.9.2015 13:26

    Byt tebou, tak jedu do porodnice na kontrolu. Pokud to byla opravdu plodovka, tak to neni dobre podcenit.

  • Ahoj, tak jabbyt tebiu bych jela do porodnice, me odtékala plodová voda cca od 33.tydne. Domů mi dali papírky které jsem si při podezření přiložila na vlhké, mokré kalhotky a když to zmodralo tak jsem mela jet do nemocnice. Tam si me nechali asi 3dny na pozorování a zase pustili domů, dále to neřešili, ale byla jsem vystrašená dost. Otvírala jsem se také brzy, nakonec syn se narodil ve 39tydnu a byla ro rychlovka 😊 . Přeji ti at to nic není, ale pro jistotu jed.

  • trinetka20.9.2015 15:09

    S aniballem sem cvičila a předčasný porod mi nevyvolal.. nepomohla ani vyvolávačka.. Ale byla sem ve skupině, kde si holky vyměňovali zkušenosti a podporovali se a tam pár holek psalo, že jim taky přijde, že tam najednou byla tekutina.. Používali taky gel na vodní bázi a nikdo s tím problém nebyl, ale za zeptání u dr nic nedáš.. Jinak s Aniballem máš cvičit až od 36tt, tak nespěchej a dej si chvíli voraz..

  • Pokud z tebe cokoliv odtece,co se podoba vode,mas jet okamzite na pohotovost. Oni to poznaji I sterem z cipku,jestli je to plodovka nebo ne. I kdyz jsi ji nikde nezachytila. Muze se to rozjet v porod. Dalsi vec je,ze muze kuli infekci oddtekat pomalu a bylo by pak treba podat atb. a nebo to muze byt uplne jiny duvod. Rozhodne bych necekala do stredy.

  • urcite bys jeste nemela cvicit. predpokladam, ze podle MS mas termin driv, podle UTZ pozdeji. rozhodujici j ten podle UTZ a tim se rid. predcasnym cvicenim muzes poskodit sebe (natrzeni, infekce) a tim i ohrozit mimi. podstatne je take to, ze cim bliz k porodu, tim vice se porodni cesty uvolnuji a tim snaze to pak pujde. najednou udelas behem 2 dnu treba 5 cm, takze neboj, ze to nestihnes a zpomal.
    jinak pokud z tebe vyteklo tolik vody, taky bych radsi jela. mne se to stalo 2x, ale vzdy to byla jen troska

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 231 otázek, kterým se dostalo 271 612 odpovědí a 409 753 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist