kdy vam zacaly tehotenske priznaky

Otázku položila: Anonymní uživatelka #219637 14.10.2015 11:01

Jsem v 7tt a krome bolestivejsich prsou a obcasnych chvilkovych nevolnosti bych ani nepoznala ze jsem tehotna. Na zacatku jsem slabe krvacela a ted jen obcas velice slabe zaspinim. Na utz v pondeli byl plod 5mm a srdicko tlouklo. Dalsi ko mam az za 14 dni. Mam hroznej strach ze zamlkleho tehotenstvi. Uz mam jedno za sebou a taky 2 sp. Snazim se byt v klidu, ale cervicek hloda. Kdy vam zacaly priznaky?

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • jde o to, co příznakama myslíš. v prvním těhu kromě zmizení ms nebylo nic-jen možná trošku únava, trošku víc žravost (tu mívám i před ms). žádné nevolnosti sem neměla (kromě toho, když sem měla hlad :-D, ale i tak žádné zvracení), prsa taky nijak nebolely.
    druhé těhu podobně-nebýt rostoucího bříška ani bych o těhu nevěděla.

  • Urtica14.10.2015 11:08

    Nevolnosti cca v 6. týdnu,ale opravdu buď v klidu - někdo je nemá vůbec.

  • Mě začali v 7tt,14 dni jsem zvracela a do toho měla anginu, pak to ustalo. Teď jsem v 10tt a opět se mi to vrátilo, zvracení, únava, pocit na omdleni, zkratka je mi hrozně. Jsem úplně neschopná, uleví se mi tak na 2-3h denně a to jen občas, jinak mi je pořad šíleně. Buď v klidu,já jsem na začátku taky stresovala, ale teď je mi tak zle, že jsem ráda, když lezim :-D 19. jdu na kontrolu a jsem zvědavá, jak to tam vydrzim.

  • já jsem 7+3 na kontrolu jdu v pátek, prsa mě bolí jen trošičku od minulého týdne, nevolnosti nemám vůbec žádné, jen jsem strašně nafouklá. O tom strachu vím taky své, nervy pracují, taky se pozoruji, mám za sebou už dvě zamlklé a jedno biochemické.

  • Já nejvíc pociťovala jen únavu. A to je takový příznak-nepříznak :-) Pak později v průběhu prvního trimestru se občas stalo, že jsem na něco absolutně neměla chuť. nejčastěji na maso, které jinak normálně jím. A v 8tt mi úplně najednou přestalo chutnat kafe. Větší nevolnosti nebo zvracení žádné. Jo, a velká bolest mých velkých prsou, ale to hned od 4tt :-D
    A z vlastní zkušenosti při srovnání dvou zamlklých a jednoho aktuálního těhu ve 20tt, příznaky se nestresuj. To fakt není znamení. Zkus být klidná a věřit, že to dobře dopadne :-)

  • medulinek14.10.2015 11:24

    Ja mela od vynechani bolavy prsa,ale skoncilo to ZT,ted jsem znova tehotna a nemam vubec nic. A hloda to taky,akorat,ze ja mam prvni kontrolu az pristi ctvrtek

  • Mě bylo furt blbě od žaludku a motala se mi hlava a stejně to nevyšlo. O příznacích to není, někdy jsou, někdy ne. Je mi jasné, že až se mně objeví zas dvě čárky, budu uvažovat stejně jako ty. Ale ty se snaž to tak nebrat, napoprvé se to stane víc než 50% žen, na podruhé už je to riziko výrazně menší, ale je třeba se nestresovat! Takže si uvař horkou čokoládu, pusť si nějaký romantický film a nepřemýšlej o věcech, které jsou jen v naší hlavě. (krásně se radí, pak si to po sobě přečtu :) )

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 231 otázek, kterým se dostalo 271 612 odpovědí a 409 753 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist