Za jak dlouho gynekolog pozná že se jedná o těhotenství?

Otázku položila: Anonymní uživatelka #123001 29.6.2013 8:32

18.6.2013 26DC jsem byla u gynekologa,ten mi řekl,že těhotná nejsem,cystu také nemám,děložní sliznice se drží vysoko a to je vše.Jo a po gynekologické stránce jsem zdravá.Mi to ale nedalo,nevolnosti a další příznaky jsem měla stále,tak jsem si udělala doma těhot.test.ve 32DC,3dny kdy jsem měla zpoždění a ukázaly se mi //.Já tomu nerozumím :( Mohl gynekolog už aspoň něco vidět,jako třeba váček či jak se tomu říká :o) když mi dělal UV ???

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • K otěhotnění mohlo dojít o pár dní později a v tom 26DC by opravdu ještě nic vidět nemusel. Takhle rané těhotenství by mohl potvrdit maximálně z krve. Tak 5., 6.tt už jde vidět žloutkový váček, o další týden později už by mělo být vidět embryo se srdeční akcí.

  • venysek29.6.2013 8:44

    nemohl, jen tu sliznici, takze ti to rekl spravne. Ja byla na potvrzeni tehotenstvi v 6tt a mela jsem gestacni vacek. Takze jestli mas zpozdeni a pozitivni test, zavolej si tam a preju hodne stesti :)

  • nemusel nic vidět, taky jsem to tak měla, byla jsem na preventivce a vše v pořádku, těhu jsme nebyla, potom mi nepřišla ms, já měla na testu // a těhu jsme byla. Byla jsem tam moc brzo a doktor nic vidět ani nemohl.

  • Nemusel to vidět já jsem měla posledni ms 11.5 a doteď nic,testy mi vycházely slabě pozitivně, ale na gyndě na utz nic neviděla jen vysokou sliznici odebrala krev na hcg a Negativní o týden později jsem šla na vyvolání ms a znova odebrala krev na hcg pak volala,že je to pozitivní ale je to jěstě na začátku takže jdu v úterý na další odběr aby viděla jak roste prz na utz to jde vidět až od hodnoty hcg 1000 a já měla jen 71 takže jdi určo na odběr,držím palce;-)

  • Ne, bylo ještě brzy. Na ult je ideální jít koncem 6 tt začátek 7tt. To by mělo jít vidět už i srdíčko a tudíž prosperita těhotenství.:-)

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 206 otázek, kterým se dostalo 271 519 odpovědí a 409 720 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist