Spineni vic jak tyden pred menstruací

Otázku položila: Anonymní uživatelka #218005 27.11.2015 13:51

Ahoj holky,chtel bych se poradit, posledniho pul roku jsem zacala cca tyden, nekdy i vic pred menstruací spinit. Kdyz jsem to zminila asi pred tremi mesici gynekologovi, tak mo rekl "ze nic nevidi", ale nijak dal to nezkoumal..je to docela neprijemny, takhle si pripadam jako kdybuch mela dva tydny menstruací a nevim jak se sexem..jo..ne..co myslite? Mam jit znovu na prohlidku?jo. Jinak antikoncepci neberu.

  • 27.11.2015 15:44:31 - full.avl změnila kategorie otázky

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Ahoj, já bych za nim určité ještě šla a chtěla vědět co s tím... Nějaké vyšetření, nebo zájem. Me na tyto potíže napsali Orgametril (který jsem ale podle svého rozhodnuti nebrala).

  • piprdka27.11.2015 15:28

    Ahoj, já to mám podobně, sice "jen" 3-4 dny, ale je to otrava. Tady jsem se dočetla, že by to mohlo být nízkou hladinou progesteronu. Dneska jsem se zrovna objednala k dr. a budu to s ní řešit (mohlo by to mít vliv na naše dlouhodobější marné snažení).

  • Presne ako napisala piprdka, velmi casto je to spojene s nizkou hladinu progesteronu, ale moze to byt aj cysta, alebo endimetrioza....tyzden spinenia je dost, podla mna to treba viac riesit s lekarom, ved ta nemoze len tak lahko odbit, ze nic nevidi...ak na ultrazvuku nic nie je, treba urobit hormonalny profil...

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 213 otázek, kterým se dostalo 271 561 odpovědí a 409 739 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist