Názory na jméno Sára

Otázku položila: Anonymní uživatelka #489300 20.6.2023 16:38

Dobrý den, chtěla bych se zeptat jaký máte názor na holčičí jméno Sára,jsem v 7 měsíci těhotenství a už víme že to bude holčička, moje rodina si tohle jméno oblíbila ale rodina mého manžela je proti prý je to moc moderní a měli bychom vybrat něco jiného prý třeba jméno po někom kdo už není mezi námi, prý aby přišel vyplnit jeho místo,tak nevím...Co myslíte jak to rozhodnout???

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • dzusinka20.6.2023 21:41

    Vybírejte podle sebe. Rodina do toho nemá co mluvit.

  • Já teda nevím ..ale ke by bylo u pr...le co si myslí rodina ať už jedná či druhá. My si vybrali jméno podle sebe a zbytek se ho dozvěděl až se malej narodil.

  • Dahlia21.6.2023 9:34

    My nikomu vybraná jména neřekli a byl klid, k tomu jsme čekali překvapení, takže se vše dozvěděli až po porodu. A byl klid :-D Jméno vybírají rodiče, ostatním je po tom kulový >:-[

  • susula20.6.2023 17:54

    Moderni ve smyslu časte? ;-) je to velice krasne jmeno jehoz puvod neni moderni, ba naopak ;-) osobne to jmeno mam velmi rada (muj byvaly muz ma dceru se svou novou zenou a dali ji jmeno Sara). Je to krasne jmeno pro krasnou holcicku, hlavne Vam preji at Vam holcicka dela radost!

  • Rozhodněte se podle sebe, neřešte názor ostatních. My jsme jméno tajili do porodu a nikdo nám do toho nekecal. Pak už se s tím každý musel smířit :-D. Nikdy se nezavděčíte všem, vždy bude někdo, komu se jméno líbit nebude, proto bych to vůbec neřešila. :-)
    Za mě jméno Sára ne, ale to z toho důvodu, že mám to jméno spojené s holkou z dětství - kudrnatá černoška, co nás všechny děti bila, štípala, byla hrozně agresivní :-D :-D jinak když nebudu myslet na tu holku, jméno je to pěkné, ale přijde mi takové tvrdé - jak ale říkám, nikdy se nebude líbit všem.
    Jinak tím, že dáte jméno po někom zesnulém...bóže...tady to nemám ráda...to, že se tak bude jmenovat neznamená, že dotyčného "nahradí". To jsou zase nějaký pobožný výmysly? :-D
    Pokud jste věřící, omlouvám se.
    Nicméně se tím nestresuje, vyberte jméno, které se bude líbit vám a chlapovi a ostatní ať se staví na hlavu...až uvidí miminko, bude jim jedno, jestli to bude Sárinka nebo Boženka 😃
    Přeji krásné těhotenství a hlavně zdraví ♥️

  • Do toho Vám opravdu rodina nemá co mluvit. Čekala jsem podobné vměšování a tak jsme neřekli do porodu nic. Za Vincenta nás obě rodiny málem vydědily a teď se můžou uvinouškovat.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 207 otázek, kterým se dostalo 271 537 odpovědí a 409 723 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist