Deníček dítěte: Bára

Jak rosteme
Bára má 2 roků a 2 měsíců

  • 30.01.2019

Zítra bude Barunce 26 měsíců tuším. Oslaví to stylově pořádnou rýmou, kterou si pořídila již nejmíň popáté za tuto zimu. Jinak není nic extra nového. Krom toho, že se pořád víc a víc rozmlouvá. Její v současnosti nejoblíbenější fráze je Taky! Ozývá se prakticky odkudkoli a kdykoli. Hlavně ve chvíli, kdy si natajňačku beru čokoládu ze špíze a mám pocit, že mě při tom nemohl nikdo vidět ani slyšet :-)

Druhá top fráze, kterou vždycky neznámo proč spustí při přebalování, je Hoží hoví? (čti hoří hovno?) přitom jsem přesvědčena, že Pelíšky zatím neviděla :-) hovna jsou vůbec v současnosti top atrakce. Pač v Praze se sněhu jen tak nedočkáme, chodíme ven obdivovat hovna. U každého stavíme a říkáme si, jak ho tam udělal haf haf a jak ho tam prasátko páníček nechal ležet. Nejatraktivnější hovno se momentálně nachází na okraji fontány, kde se v létě děti koupaly. To prostě nesmíme minout :-)

Taky mi všechno oznamuje. Že v metru hlásí, že v autobuse se dělá hačí a hlavně, když cokoli není :-) nejhorší je, že na mě začíná mluvit anglicky. Yes, no, ok a wow tvoří nedílnou součást jejího slovníku :-)

Pořád miluje zvířata, dopravní prostředky, nesnáší boby, oblékání, hlavně rukavice a ponožky, a občas přes den nespí. S nočníkem momentálně kamarádí jen na povel, jaro to holt jistí.

29.01.2019 16:32:58
Emoce:
Komentáře:

Pro přidání komentáře se musíte přihlásit.