Taková normální dovolená:-)

Tak přátelé, dovolená v jižních Čechách je úspěšně za námi a já mam tu čest ohlásit tu nejkrásnější zprávu: všichni jsme to ve zdraví přežili:-D chvilema to ale bylo o fous. Neboť:
Jako na potvoru vynechala tramvaj, která nás měla odvézt na nádraží. Takže jsme se dvěma krosnama, kočárem a batoletem sprintovali po Vršovicích na vlak, do kterýho jsme tu bagaz nahazovali téměř za jízdy.
Tatínka hned první den uštkla vosa. Naštěstí utrpěl jen šok psychický, nikoli anafylaktický:-)
Druhý den v deset večer zjišťuji, že pracně zabalený fet proti astmatu je půl roku prošlý a jaksi nefunguje. Celou noc se modlím, ať moje průdušky vydrží průchozí aspoň do rána, abych nemusela volat sanitku a nechat dvě děti napospas divočině.
Průdušky vydržely, ráno ukecavam nejbližšího alergologa, aby mi napsal nouzové balení. Bohužel nikde v lékárně lék nemají, musím objednávat a v rozechvelych rukou ho držím až ve čtyři odpoledne. jako největší fetka inhaluju hned před lékárnou:-)
Kikich mi proklouzl pod rukama a zahučel z klouzačky do bazénu:-)
Kikich si navzdory opalováku spálil záda:-)
Třetí den mě postihla migréna.
Čtvrtý den se mi kousla bederka a Barbuše začaly růst zuby:-)
Ale navzdory tomu všemu to byla fakt krásná dovolená, kterou jsme si troufám říct všichni užili. Ani se nám nechtělo domů. Brrrr. Takže, přátelé, dovolená není ani tak o tom, co se objektivně stane, jako o tom, jak moc si tím necháte zkazit náladu:-D

P.S.: Barbuška se nám z toho všeho rozlezla, sice to není kdovíjaký tempo, ale snaziiii se -viz video:-)

14.07.2017 15:20:21
Emoce:
Komentáře:

Pro přidání komentáře se musíte přihlásit.