Jak hubneme...

Ahoj děvčata. Tak mám za sebou další kontrolu na obezitologii. Sice mi paní doktorka říkala, že prý pro udržení mé budoucí váhy by bylo vhodné za čas zauvažovat nad bariatrickým zákrokem, ale je to jen na mě. Já ten zákrok prostě nechci podstoupit, takže to je pro mě aktuálně uzavřená kapitola. 
Nicméně, když jsem nedávno byla na kontrole. Váha jde sice dolů pomaleji než bych chtěla, ale dolů jde. Víc jdou dolů cm, takže nějakej ten posun v tom je. 
Byla jsem i na měření in body pomocí tanity... Tak jsem docela čuměla, že vlastně jen 80kg mi dělají jenom svaly, pak je voda, kosti, tuk... Tuku je míň, než jsem si myslela... 
No, byla jsem pochválena,s tím, že prý prostě váha půjde dolů pomaleji než by asi všichni čekali, ale hlavní je, že prostě dolů jde. Nemusím se každý den mordovat tím, abych do sebe soukala 5 jídel denně (děsně mi vadí ten pocit, že se jedná o jídlo, takže místo svačiny můžu klidně třeba kefír nebo  jiné tekuté pochutiny :D - to prostě beru spíš jako pití, takže z psychologického pohledu pro mě to jídlo není, ačkoli to jídlo ve skutečnosti je). Což je pro mě potěšující informace. Když jednou za čas svačinu vynechám, taky se nic nestane... uff... To jsem fakt ráda... :) 

Tak mi držte palce...  a já si jdu udělat snídani... 
A jedna fotka pro upoutani pozornosti...
52BB53B0-835E-459B-A3CA-CCE31BE1D85F
30.05.2019 8:00:50
Emoce:
Komentáře:

Pro přidání komentáře se musíte přihlásit.