Byla jsem na vyšetření: Návštěva u gynekologa

26.6.2017

A jak vyšetření dopadlo?

Dnes 11+3 tt. Kontrola u obvodního gynekologa dopadla výborně. Měla jsem obavy, protože jsem bublinku neviděla celý měsíc, tak krásně mávala ručičkama, nožičkama.... úžasný a uklidňující pohled. Tlak 120/80 -ok, moč -ok, jen ta váha je šílená, ale s tím teď zjevně nezacvičím. Doporučil mi zdravě jíst a moc nepřibrat, aby ten tlak na konci těhu zas nezlobil jako u Míry. Tak se musím hlídat. S těmi chutěmi se to teď obrátilo a místo zvracení bych sežrala půlku mekáče a pizzerii jako dezert. Šílené. Jen mastné, tučné, nejlépe s hromadou sýra, slaniny, kečupu, majolky...cokoli co opravdu není zdravé a číhají v tom jedy!!! :-)
Další kontrolu mám zase za měsíc, ale ve středu nás čeká genetika. Bude to mé porpvé v tom směru, že nejdu přímo do krajské nemocnice, ale světe div se, na soukromou kliniku, protože nemocnici prý pojišťovny vyšetření neproplatily, tak se nemocnice asi naštvala a zavřela.... :-)) Fakt "vtipný" důvod, proč poslat pacientky na místo, kde místo dobrý den, strčím mezi dveřmi tisícovku, abych mohla dál...
Pátrala jsem teda po nezaplacených účtech a ten kdo má internetový účet u své pojišťovny může akorát valit oči, kolik pojišťovna proplácí za 1 těhu ! To mé stálo okolo 30 tisíc. Můžu aspoň porovnat nějaký fetmed s nemocnicí, ale, všude se čeká a všude můžu narazit na blbce. S tím počítám vždycky. Na čekání zvyklá jsem, ale na ty blbce si zvykám pořád a evidentně nikdy nezvyknu.

26.06.2017 9:15:46
Emoce:
Komentáře:

Pro přidání komentáře se musíte přihlásit.