Tofulín

Ingredience:

1 uzené tofu nebo tofu natural
1 cibule
2 stroužky česneku
pár kuliček nového koření, pepře, bobkový list, papriku, kari, sůl a olej
Šroubovací sklenice.

Porce: 4 | Doba přípravy: 10 | Doba vaření: 0 | Doba pečení: 0

Postup:

Tofu, cibuli a česnek libovolně nakrájejte. Tofu obalujte v koření a skládejte do sklenice. Tofu prokládejte cibulí, česnekem a kořením. Jakmile bude sklenice naplněna, zalijte kvalitním olejem a dejte pozor aby ve sklenici nezůstaly vzduchové bublinky. Dejte do ledničky na 10 dní odležet.
Důležité je, nechat tofu odležet minimálně týden, aby více nasálo chuť koření a lépe se proleželo.
Já dělám do dvou sklenic, protože nikdy mi jedna nevydrží týden. ☺

070120162000
07.01.2016 18:08:57
Emoce:
Komentáře:

Pro přidání komentáře se musíte přihlásit.