Vytvořila jsem: Adventní věnec - od přítele!

Doba tvoření: nevím

Pomůcky a materiál:

slaměný základní kruh, větvičky jehličnatého keře, 4x zlatý talířek s jehlou na svíčku, 4x svíčka, drobné dekorace příslušné barvy, stužka, tavná pistole

Postup:

Holky, musím se pochlubit, jakého mám úžasného chlapa.
Minulý víkend jsme byli pryč a po návratu jsem odpadla se zánětem průdušek a antibiotiky. Strašně mě mrzelo, že jsem nezvládla vyrobit adventní věnec, ale můj zdravotní stav mi dovolil akorát ležet v posteli a spát. Skoro jsem to obrečela.
Už v průběhu listopadu jsem nakoupila ozdůbky, stužku, sehnala fialové svíčky (přítel si prál letošní věnec do fialova) a trochu ostříhala jeden místní keř... a pak tohle. Behem mého spánku se přítel rozhodl, že mi udělá radost a vyrobí věnec sám!
Bylo mi trochu podezřelé, co kutí - zvlášť když se mě ptal, kde mám nějaký drát a svoji tavnou pistoli. Výsledek mě šokoval a dojal! Ten věnec je prostě nádherný, lepší než ten, co jsem dělala loni já. Krásně sladěný, romantický, prostě úžasný!!! <3
Vůbec bych to do toho svého informatika neřekla :-)

Já si to pak vynahradila ve středu, když už mi bylo trochu lépe - a vytvořila jsem si vánoční věnec/závěs na dveře bytu.

Věnec na dveře Věnec Věnec shora
04.12.2015 13:36:37
Emoce:
Komentáře:

Pro přidání komentáře se musíte přihlásit.