Byla jsem na těhotenském vyšetření: Poradna

20.12. 0:00

A jak vyšetření dopadlo?

Ahoj holky,
tak se Vám jdu po včerejšku vypsat. Na včerejší poradnu jsem se moc těšila, čekalo mě první CTG, takže jsem poprvé měla slyšet srdíčko miminka. A já když se na něco hodně těšim, tak se to pak většinou po... Začalo to všechno dobře. Nic jsem nepřibrala, moč ok, tlak ok (hurá). Pak mě sestra připla na monitor, já unešená srdíčkem... ale furt tam za mnou chodila, koulala, párkrát to píplo, zčervenalo. Místo 20 minut jsem tam seděla 45minut. Začala jsem být nervózní jak pes.
U doktorky při prohlídce ok - nic se nechystá, prcek odpovídá, váží asi 2,85kg, průtoky ok, smála se, že fotku zase neuděláme, protože je mimčo otočený k mý páteři.
A pak to přišlo - podle ozvů má mimi tachykardii. Tep má být do 150 a prcem měl i přes 170. Takže mě poslala na přeměření do porodnice. V porodnici sestřičky hrozně milý, ale sotva mě připnuly, tak říkaj, připravila vás doktorka na to, že si vás tu možná necháme? No, málem jsem měla infarkt. Ležela jsem tam přes hodinu, už mi odumíral zadek, ztuhly nohy. Trošku jsem se uklidnila a i ozvy se trochu zpomalily. Pak přišla doktorka, zkontrolovala to a začala mě uklidňovat. Že to je vlastně v pohodě, vzhledem k tomu, že mimi je teprve 35+3 a že je nezralý, a proto to zrdíčko je rychlejší. Že by se CTG teď nově kvůli tý zralosti mělo natáčet až od 38.tt. Na UTZ bylo taky všechno naprosto v pořádku, tak mě pustili a na kontrolu jdu zase za týden.
Holky, byl to očistec :-( Teď budu mít na kontrole určitě epesní tlak :-( Dnes přesně měsíc do termínu, no, už se nemůžu dočkat...

21.12.2017 11:39:36
Emoce:
Komentáře:

Pro přidání komentáře se musíte přihlásit.