Deníček dítěte: Vojtisek

Narodil se mi chlapeček jménem Vojtisek

11.2.2016

Měří 52 cm a váží 3,79 kg
Porod byl přirozený na sále ,
probíhal v porodnici Oblastní nemocnice Příbram, a.s. a trval 180 minut

Ve středu mě začal strašně bolet spodek a nohy, ale kontrakce žádný, tak sem šla v klidu spát. Ráno jsem byla docela v pohodě, ale dopoledne už mě začaly bolet záda a šlo to do nohou, ale břicho v pohodě, tak sem to moc neřešila. Kolem 11 jsem si řekla, že to zkusím změřit a ono to bylo vcelku pravidelný, vycházelo to 4,5-5 minut většinou. Pak jsem našla na toaltáku krev, tak sem zavolala manžela, po 13hodině přijel a jeli sme do porodky. Kolem 14hodiny mě připojili snad na hodinu na monitor, ale kontrakce tam prý nejsou, já je cítila, tak mi sestra řekla, že se na to podívá pan dr. Se kouknul a říkal, tak si vás tu necháme. Manžel došel pro věci, dali mě na pokoj, klystýr a pak už začali pořádný kontrakce, šla sem do sprchy, tam malinko lepší :) Napojili mě na monitor, tam už byly kontrakce pořádný, to bylo nějak po 16hodině, když pak přišla asistentka, tak mi udělala vyšetření a řekla, že se mám přesunout na sál, že už to drží jen voda. Dr. mi prasknul vodu, přišla kontrakce a to už lezla hlavička a na další 2 zatlačení byl venku. ale měla sem už zkalenou vodu, jinak porod v pořádku :) Šití bylo minimální a mě už je celkem fajn, ale bolí mě nohy.
Pan dr. byl skvělý, furt mě je chválil, vtipkoval. Jste úžasná, zvládla jste to skvěle, tak mi to udělalo radost.
Daleko rychlejší porod než s Davídkem :) ale řekla bych, že kontrakce byly daleko bolestivější než po nějaký tabletě. Mě ani nebolelo břicho, jako záda a celý nohy.
Ale klidně bych to ještě jednou ráda zažila. Pan dr. říkal, že se uvidíme zase za 2 roky a bude to ta holčička :) Holčičku bych ráda, ale tak za 4 roky :) tak se asi uvidíme po delší době :D
To je asi všechno, Vojtíšek je úžasný, celej den prospí, jen se napapá a jde znova. A teď ho jdu vzbudit, už by zase mohl dlabat :)

20160211_181455 20160212_092034
15.02.2016 13:32:10
Emoce:
Komentáře:

Pro přidání komentáře se musíte přihlásit.