8.měsíců

V neděli bylo Davídkovi 8. měsíců, byli jsme v poradně, viděla jsem tam to 2-měsíční miminko, holky, jak já se těším až zase budeme mít takový mimi, já už si vůbec nepamatuju, že byl takhle malinkej... :) 
Tohle povídala mamka, teď vám řeknu něco JÁ! 
U pana doktora jsem vůbec neplakal, zvážil mě, mám 8120g a 72 cm, nemám žádný faldíky a babička mi říkala, že nejsem správný miminko :D Ještě mě pan doktor poslechl, podíval se na hlavičku, na bříško, nožičky, hledal i zoubky, ale nenašel :) Kouknul, jak sedím, stojím, pozoruju a nechal mě jít domů...
Mamku a taťku teď pěkně zlobím, kam potřebuju, tam si dojdu, když je tam nábytek, všude dosáhnu, věším se na stůl, podlézám stolky, najdu každej kabel, hodně rád mám koš na prádlo, dneska už jsem do něj 2x spadnul, ale do prádla, to nebolí a když je otočenej, tak ho mám jako chodítko. 
Dostal sem jídelní židličku, tak v ní pěkně papám, jen mi vadí, že z ní nemůžu utéct. 
Všechno mamce pomáhám, nic nemůže dělat sama, taťka samozřejmě taky, jak chtějí dělat něco beze mě, tak hned jdu na pomoc. ;)
Už říkám někdy MÁMA, třeba když sem s babičkou a mamka odněkud přijde, nebo když mám hlad, ta měla radost, když sem to řekl prvně. Jinak si povídám svojí řečí, většinou, ale ham a mnam, to taky umím.
Tak to je asi všechno, až se mi zase něco povede, tak napíšeme :*
CIMG2605 DSC09175 DSC09177
02.12.2014 13:18:27
Emoce:
Komentáře:

Pro přidání komentáře se musíte přihlásit.