Deníček dítěte: Kristián

Byli jsme na vyšetření: 18měsíční prohlídka

26.11. 15:15 | Kristián

A jak vyšetření dopadlo?

Tak dnes proběhla naprosto strašná prohlídka v 18.měsících. Navíc trošku pozdní, ale vzhledem k tomu, že nás čekalo očkování, tak jsem ráda za každý měsíc navíc. Každopádně synáček začal řvát v čekárně a celou prohlídku prořval, ale jakým stylem, naprosto hysterická záchvat, kdy se pak nemohl skoro ani nadechnout. Doktor na nás koukal úplně jak u zjevení, asi moc takových pacientů nemá. Váha 12kg, opět jsem se musela vážit s ním, protože i tak to byla bojovka. Měří 83cm, asi bude prťavý po mě. Umí CHODIT! To je pro nás velká věc, začal až na konci října, takže skoro v roce a půl, ale zvládl to! Říká slova, ukazuje a umí říct co chce, nespojuje, ale to ještě nijak zvlášť umět nemusí, zvládá skládat věci, stavět věže, takže vývoj v pořádku.
A pak přišlo očkování Priorix. Syna jsem posadila na sebe, držela ruce i nohy, doktor se opravdu snažil být super rychlý. Píchnl no a synáček se ucukl, takže nad píchnutím má šlic až na rameno, snad mu nezůstane jizva :-/
Pediatr se moc omlouval, že se mu to nikdy nestalo a co už o očkoval dětí. No nic, stane se, on za to nemůže, holt synáček je tak trochu hysterka.
Pak jsem synka musela předat mojí mamince, aby ho v čekárně oblékla, protože jsem si s pediatrem nemohli ani nic říct, jak hrozně dítko vyvádělo. Máme dávat pozor na tu ranku po očkování. Kolem 8 - 10 dnů by se mohla objevit teplota nebo vyrážka, tak snad nás to nepotká. Už chystám homeopatika...
A přeočkování za půl roku až rok, tak uvidíme až bude syn zdráv a v pohodě. Musím říct, že z prohlídky jsme byli všichni včetně pediatra vyřízení.

26.11.2015 15:17:29
Emoce:
Komentáře:

Pro přidání komentáře se musíte přihlásit.