Deníček dítěte: Kristián

Byli jsme na vyšetření: 10měsíční prohlídka

26.3. 16:11 | Kristián

A jak vyšetření dopadlo?

Tak jsme dneska dorazili do poradny v 10. měsících. Kristián má krásných 9.600g a 75cm. Hlavně jsem ráda za tu váhu, protože to znamená, že už můžeme používat novou autosedačku. Sotva jsme vešli do ordinace, tak začal řev. Nejspíš si ještě pamatoval očkování z minula a i přesto, že dneska se nic hrozného nedělo, tak celou prohlídku probrečel. Ale jak, vůbec jsme se s pediatrem neslyšeli. Takže jsme jen v rychlosti probrali, co Kristián umí, co neumí, co jí, jestli ještě kojím...
Na jídlo je Kristián skvělej, sní vše, co dostane. Nejraději má termixy a různé pudinky. Na to se sice sestřička tvářila všelijak, ale pak nám do odkývala, když teda kupujeme ty nízkotučné.
Umí toho spousta, nejlíp mu jde lumpačení. Zvuky, pazvuky, všechno opakuje. Máma, bába, mňam, ham, mňau, haf, a další zvířátka. Sám sedí, nejen pasivní sed, sám si i sedne, sice se mu to ne vždy podaří, ale aspoň se trochu snaží. Většinou v sedu moc nevydrží, hned kouká, co by hned sebral a rozškubal. Stojí pevně na nožičkách, sám si ale nestoupne a já ho stavím, jen když ho soukám do oblečení.
Ale! Stále neleze, neplazí se, pediatr řekl, že má času dost, tak počkáme. Na začátek dubna jsme objednaní na fyzioterapii, tak uvidíme co nám řeknou tam.
Někdy, když tak čtu, jak ostatní dětičky už v tohle věku běhají, tak mi vážně přijde, že já mám ještě takové miminko.
Taky jsem se pediatra ptala na jeho názor ohledně očkování na žloutenku A, protože bych chtěla, aby jí Kristián měl, než půjde do školky. Je to ještě daleko, ale abych tak měla přehled co se musí stihnout a tak. Pediatr si myslí, že to je dobrý nápad. Třeba na rotaviry řekl, že ty by za sebe nedoporučil, na meningokoka se taky moc netvářil. Ale žloutenka A je podle mě něco, co dítě může snadno chytit, já na ní v dětství taky byla očkovaná, tak mé dítko taky nechám.
Na další prohlídku jdeme v roce a to už bohužel bude opět očkování. Pak se ten můj chudáček nemá doktora bát.

P22300030001
26.03.2015 16:16:27
Emoce:
Komentáře:

Pro přidání komentáře se musíte přihlásit.