Borová oční voda

Musím napsat, že jsem opět nadšená z Borové vody, kam se na ní hrabou jiné oční kapky. Synáček je stála ještě nachlazený, naštěstí už jen kašle a i to se pomalu lepší. K doktoru jsme tedy nejeli. I když ještě včera to vypadalo, že se ráno sbalíme a vyrazíme na pohotovost. Dva dny totiž synáčkovi hodně tekla z očí rýma, a nejen vodově, ale vypadalo to dost hnisavě. Ale bělmo měl čisté, tak jsem doufala, že to zánět není. Každopádně včera jsme koupili borovou vodu - na doporučení lékárníka, v úmyslu bylo koupit jiné kapky - ale řekl nám, že je lepší. No a ráno je synáček bez hnisu v očích. 
Musím říct, že je vážně skvělá! Už se nám osvědčila, když byl synáček novorozenec a teď znova. Bohužel jsem zjistila, že v některých lékárnách jí už vůbec neprodávají a raději doporučují kapky typu Ophthalmo-septonex. 
Pro příště už nedám na žádnou reklamu a opět půjdu na jistotu. 
No a na kašel synáčkovi zabírá sirup Stopkašel. Sice je od roka, ale dávkování je podle váhy. Tak doufám, že se toho brzo zbaví. Na konci ledna má jít na třetí očkování, tak bych ráda, aby aspoň 14 dní předtím byl úplně fit. 
Docela jsem si oddechla, že to vypadá, že se už uzdravuje, protože když se narodil, tak nám doktor prorokoval, že bude nachlazení prodělávat hůře, tím že se narodil s pneumonií. Zatím to ale vypadá, že tomu tak NAŠTĚSTÍ nebude ;-)
03.01.2015 11:29:43
Emoce:
Komentáře:

Pro přidání komentáře se musíte přihlásit.