Deníček dítěte: Kristián

Byli jsme na vyšetření: Očkování

13.11. 13:07 | Kristián

A jak vyšetření dopadlo?

Tak jsme dneska byli na 6.měsíční poradně a zároveň na prvním očkování. Kristián dostal do jedné nožičky Hexavakcínu a do druhé Prevenar 13. Byla jsme poučena, že na haxavakcínu může mít reakci jen zvýšenou teplotu nebo otok v místě pichu a to první a druhý den a po Prevenaru to samé osmý až desátý den. S jinou reakcí se můj pediatr zatím prý nesetkal. Tak doufám, že ani u nás se s tím nesetkáme...
Trochu jsem se rozpakovala dát obě očkování najednou, ale prý to dává běžně a nikomu nic ještě nebylo. Navíc takhle půjdeme třikrát + jednou později a kdybych to chtěla rozdělit, museli bychom přijít osmkrát. Tak doufám, že sem neudělala chybu.
Ale docela je náš pediatr rozumný, ani moc neprotestoval, že jsme očkovat začali až teď a říkal, že když si cokoliv o tom přečtu, nebo budu mít otázky, tak se o tom normálně můžeme bavit. Tak mě potěšil. Četla jsem různě hrůzné články o pediatrech, co jsou nekompromisní a to bych nerozdýchala.
Koupila jsem homeopatika, co by měla být přímo na možnou reakci a zmírnění reakce po očkování, tak snad to k něčemu bude. Také stále máme monitor dechu, který mě přeci jen trochu uklidňuje.
Druhá dávka za měsíc.

13.11.2014 13:15:31
Emoce:
Komentáře:

Pro přidání komentáře se musíte přihlásit.