špinění uprostřed cyklu...

Otázku položila: Bývalá uživatelka #28452 26.10.2015 10:47

Ahoj holky,¨
chtěla jsem se vás zeptat. Jsem 17 den cyklu a 2 dny po ovulaci a začala sem špinit. Nikdy se mi to ještě nestalo. Chtěla sem se zeptat jestli je to normální a nebo čím by to mohlo být způsobeno???? Začala sem brát nedávno GS MimiStar tak myslíte že by to mohlo být i tím???? (snažíme se s přítelem o miminko)..... Děkuju za jakoukoliv odpověď..... Zůza =)

  • 26.10.2015 11:04:31 - full.avl změnila kategorie otázky

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • medulinek26.10.2015 11:24

    dva dny po ovulce se mi zdá na uhniydovani brzo,spíš nějaký dozvuk ovulky

  • Urtica26.10.2015 11:10

    Ahoj, nechci Tě obírat o naděje, ale pokud je to dva dny po ovulaci, tak bych to špinění viděla spíš na souvislost s ovulkou - na uhnizďování se mi zdá příliš brzy.

  • Ahoj. Myslím, že MimiStar by to ovlivnit neměl, jsou to jen vitaminy. na cystu to nevypadá, to bys vyloženě krvácela. Možná nějaká hormonální nerovnováha. Po sexu to být nemůže? Podle mě by to mohlo souviset i s uhnizďováním, když jsem byla těhotná, tři dny po ovulce jsem měla šílené křeče, nechápala jsem z čeho. Za dva týdny jsem zjistila, že to bylo uhnizďování. Tak hodně štěstí!

  • Ahoj,
    ja som mala ten isty problem a tiez sa snazime o babo. U mna to bolo pravdepodobne zo zvyseneho estrogenu a tym padom menej progesteronu (napriek tomu, ze mi hormonalny profil vysiel v poriadku- vraj ie je vzdy komplexny, lebo je viac druhov estrogénov, ktore sa nekontroluju)). Kupila som si progesteronovy krem, podla odbornej rady a 15.-28. den (malo by to byt 14 dni) si mam potierat 3x denne zapastia, vnutor, stanu stehien- vsade, kde pulzuje krv). Jediny vedlajsi ucinok je ten, ze mi moze byt teplo, myslim, ze to zvladnem;-). U teba mi to pride velmi podobne. Ja kym som prisla za pomoci obornikov, co to moze byt, tak mi to trvalo 3 mesiace. Tiez som si myslela, ze to moze byt uhniezdovnie, ale nebolo a dalsi mesiac om spinila opat....

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 231 otázek, kterým se dostalo 271 612 odpovědí a 409 753 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist