líbím se mu?

Otázku položila: Janicka177 2.5. 14:07

Ahoj, byla jsem na rande s jedním moc milým klukem. Pozval mě na procházku do údolí. Byl moc hezký. Celou dobu jsme si povídali o studiu, o konickach, a o tom co rádi děláme a jak žijeme, říkala jsem mu zážitky z cest od moře, kde jsem všude byla. Byla jsem v Egyptě, tak jsem mu pověděla o faraonech, tamní kultuře atd. Všimla jsem si, že ten kluk je takový nerd, jak formuloval ty otázky, tak bylo vidět, že je nadprůměrně inteligentní. Hrozně ho zajímalo na jaké téma jsem psala eseje ve škole tenkrát, jak jsem porovnávala vesmír z hlediska Platona a Aristotela atd. Zajímalo ho na jaké výstavy chodím, jaké umělecké směry se mi líbí atd. Myslím, že jsme si spolu hodně rozuměli.
Když jsme šli údolím do kopce, tak mi říkal, zda to zvládám a chytil mě za ruku, abych kdyžtak nespadla, chtěl mi tam i nosit bundu, hezky se bavil o své rodině. Bylo vidět, že je je to slušný a galantní muž. Říkal mi, že je křesťan, rád se jde v cizině podívat do kostela. Dále mu letos bude už třicet let, nedávno si koupil byt a provádí rekonstrukci.

Hrozně se mi na schůzce líbil. Působil hrozně mile, sympaticky, dalantně, řeč plynula sama od sebe, oba dva jsme takoví intelektuálové.

Dále mi řekl, jestli si nepůjdeme sednout ke stánku, že mě zve. Koupil mi malinovku. Sedli jsme si naproti sobě a hezky se na mě usmíval. Pak mi řekl, jestli nechci ještě koupit zmrzlinu. Myslím, že jsme si spolu hodně rozuměli.

Dále mi řekl, jestli nepůjdeme do tamní jeskyně a podívat se na zvířata, tak jsme šli dále údolím a pak na louku.

Přišel mi ale zároven stydlivý trochu, že asi nebude mít moc zkušeností se ženami. Studoval ještě elektrotechnický obor, kde říkal, že tam holky neměl.

Nesmírně mi imponoval, cítila jsem z něho něhu, galantnost, laskavost, zodpovědnost a inteligenci.

Byli jsme spolu na procházce údolím 4 hodiny. Hrozně moc jsem si to užila. Dostali jsme se i k tématům, kde se naše rodiče seznámili.

Na konci jsem mu řekla že to bylo fajn. On mi taky říkal, že jsme měli i hezky a bylo to hezké. Zároven jsem si všimla, že se začal červenat a začal být nervózní. Řekla jsem mu, že klidně můžeme vyrazit zase někdy. Na to mi řekl: Jak budeš chtít.
a úplně zčervenal. Pak mi navrhl ještě, jestli mi to prý nebude vadit, tak by mě doprovodil až k domu. To jsem zase po něm nechtěla, má to na opačné straně města. Chtěl mě ale doprovodit až na autobus a říkal mi Měj se hezky.

Myslíte že jsem se mu líbila a má zájem o pokračování? Viděli jsme se opravdu nedávno. Mám mu kdyžtak napsat a někam ho pozvat…nebo jak zjistím, že má zájem se znovu vidět…zase si říkam, že kdybych se mu nelíbila, nebyli bychom 4 hodiny venku…nebo aspon myslím…

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 229 otázek, kterým se dostalo 271 608 odpovědí a 409 753 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist