krvácení mimo menstruaci

Otázku položila: Anonymní uživatelka #336649 26.9.2015 16:53

Ahojte, chtěla bych se zeptat.. 17.9 jsem mela svuj první pohlavní styk.. Byl to nechranenej sex a Já ovulovala a 18.9 jsem snim spala naposled.. Meli jsme dohromady 3x nechranenej sex.. A ja nevím kde se udělal..No a dneska je to 8 den co jsem mela sex.. Menstruaci jsem mela naposled 4.9-8.9 .. a dneska mám divný tlak v břichu docela mě i poboliva a trosku jsem kvracela a ted uz jen spinim... nevíte co to muže byt?

  • 12.10.2015 21:53:36 - full.avl změnila kategorie otázky

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Ahoj, vy se snažíte o miminko? Pokud ne, tak me prijde docela obrovsky risk nechráněný styk a to během nebo před ovulaci. V tvém případě by krvácení či spineni mohlo znamenat uhnizdovani již oplodněného vajíčka. Za pár dni si určitě udělej těhotenský test at víš více. Pokud se snažíte o miminko což z popisu mi přišlo divné aby jsi při svých prvních sexualnich zážitcích chtěla miminko, ale každý jsme nějaký. Pokud ano tak ať to vyjde, pokud si nepřejete miminko tak bych byt Vámi volila určitě nějakou antikoncepci., proorze tohle byl vazne At to vyjde dle tvých představ 😉

  • Nedopsala se mi odpověď - nebo spíše spatne. Chtěla jsem napsat protože tohle byl vážně risk. A ať to vyjde dle tvých představ, držím pěsti.

  • medulinek27.9.2015 8:45

    no,kdyys nenapsala,že je to tvuj první styk,gratulovala bych ti,že se může jednat o uhnizdovani vajicka,ale jestli to bylo poprve,tak bych čekala,že se asi o mimi nesnažíte,být tebou udělám si cca 12-14 dí po styku těhu test,at víš co a jak a máš kdyžtak dosta času to nějak řešit.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 231 otázek, kterým se dostalo 271 612 odpovědí a 409 753 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist