co musim udělat když chci dát dítě k adopci

Otázku položila: Bývalá uživatelka #183748 16.1.2019 19:20

Dobrý den mám prosbu a dotaz co musím udělat kdyz chci dát dítě k adopci děkuji prosím neodsuzujte mě mám k tomu své osobní důvody a sem definitivně rozhodnutá. Přítel mě opustil a nemám dost financí k tomu i osobní důvody

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • piprdka16.1.2019 20:00

    Hlavne ! Zadny domaci porod, jdi do porodnice a tam muzes miminko nechat. Treba si to jeste rozmyslis, az toho broucka uvidis. Zvladly to jine mamy samy, zvladnes to taky. Zijeme ve 21. stoleti v modernim state s vyspelym socialnim systemem, ktery ti pomůže. Jdi se nejdrive poptam na urady, na jake davky bys mela narok. Jenom na chlapovi, kterej je srab, to nestojí.

  • Nejspis bych se obrátila na oddělení sociálně právní ochrany dětí . Socialni pracovnice ti urcite podaji informace.

  • V ČR nemáte nejakú infolinku/online poradňu? Na SK máme, dá sa myslím dokonca bezplatne zavolať a oni so všetkým poradia. Väčšinou má na takéto poradne kontakt aj priamo gynekológ, u môjho sú letáky len tak v čakárni... Verím, že po chvíli googlenia sa niečo nájde.

  • Ahoj, zrovna vcera jsem tu cetla prispevek od jedne maminky, ze by rada adoptovala detatko. Zkus to treba dohledat, promluvit si s pani.. Pokud jsi 100% rozhodnuta. Ale aby ti ten malicky clovicek casem v zivote nechybel.

  • Zlatoroh19.1.2019 14:15

    Zkuste se obrátit sem https://hnutiprozivot.cz/linka-pomoci/, zde anonymně poradí, pomohou. Je tam rovnou formulář, který můžete vyplnit.

  • Dobrý den, se svým manželem bychom se rádi ujali miminka - formou přímé adopce, tzn. že bychom si miminko vzali přímo z porodnice a o vše bychom se postarali. Velice rádi se s Vámi zkontaktujeme. Napište mi na email Laiky6seznam.cz Email dávám proto, abych zde nezveřejnila své tel. č. ale na email rychle odpovím a můžeme si pak zavolat, či se sejít osobně. Budu Vám velice vděčná, pokud se mi ozvete. Děkuji

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 234 otázek, kterým se dostalo 271 627 odpovědí a 409 760 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist