Zoubky u 3měsičního dítka?

Otázku položila: Anonymní uživatelka #41010 18.8.2011 14:49

Ahoj holky,
moje 3 mesicni dcerka ma uz tyden v pusince neustale pesticku. Dnes jsem koukala ze spodni dasnicka je o neco malo vice cervena nez ta vrchni. Myslite ze by to mohli byt uz zoubky? Nijak neplace ale zda se ni ta dasen o trosicku vic cervena tak nevim. Za jak dlouho se zoubky proriznou od nateklych dasni???

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Jen vím, že u tříměsíčního miminka je naprosto normální, že si cpe do pusinky pěstičku-to dělají všechny zdravé děti, pak také začínají hrozně slintat... S častným prořezáváním zubů zkušenosti nemám, jen vím, že u prvorozeného jsem čekala 1. zoubek každým dnem už od 4.tého měsíce-prostě tomu podle mě nasvědčovalo spoustu věcí a prořezal se naprosto nepozorovaně až v 11.ti měsících, holky měly 1. zoubek cca o měsíc dříve a také se prořezal, aniž bych si toho všimla-žádné příznaky..Teď se poslední holčičce prořezávají stoličky-má 14 měsíců a śtoličky jsou u nás vždy 1. zuby, jejichž růst pociťujeme, takže si teď dost užíváme, hlavně v noci-klubou se jí po dvou a je vidět, že ji to dost bolí.

  • Ahoj můj malý dělal to samé od 3 měsíce , dásně měl nateklé , pak dostal průjem, který trval 3 dny a 4 den měl zub, za dva dny měl další zub, byly mu 4 měsíce.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 233 otázek, kterým se dostalo 271 625 odpovědí a 409 757 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist