Že by už rostly zuby?

Otázku položila: Anonymní uživatelka #44817 11.10.2011 13:53

Ahoj holky chtěla bych se zeptat možná některá poradí..máme 2 a půl mesíce.malá mi po 3hodinach papa nutrilon 120ml během dne mi skoro vůbec nespí mx tak 2hodinky za celý den.je mi jasné že je unavená v postýlce mi spat skoro vubec nechce když ji dám do kočarku je hnedka tuha a spinka jenže od včerejška se nam stáva že během dne mi začne z ničeho nic histericky plakat vubec nevím z čeho břiško ji bolet nebolí zkoušeli jsme včera trubičku,kapky,atd ale pořád plakala.mohli by to byt třeba zuby?vubec nevím pak jak ji mám pomoct a hodně mě to trápi když tak šíleně pláče.
Děkuji

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Martasek8911.10.2011 14:11

    Dle mého názoru je to brzy. Moje malá má 3,5 měsíce a zase dost sliní a i to je asi brzo na zuby. Taky mi sem tam křičí, že už nevím, co s ní dělat. A to zkouším vše. V kočárku taky bývá tuhá a dokáže tam spát dlouho. Já dávám teplý čajík, to prohřívá a taky dost zabírá. Nebo dát na bříško. Odříhává pěkně po papání ?

  • Může to být tím. My měli první zoubek po třetím měsíci. Zkus chladivé kousátka nebo gel.

  • Ahoj, mému drobečkovi jsou dva měsíce a už tak dva týdny toho taky moc nenaspí, občas hodně brečí, když je hodně unavenej a nemůže zabrat, nejlépe spí v kočárku, tak se snažím hodně chodit ven, když ho doma uspím, tak vydrží zhruba půl hodiny. V kočárku vydrží déle. Prostě jsem si zvykla, žek nemám spavé miminko. Jednou jsme byli venku a nemohl usnout ani v kočárku, pak nechtěl ani k prsu a hrozně brečel, jako by ho na nože brali. Taky jsme zkoušeli všechno, hadičku do zadečku, svlékli jsme ho a nakonec se mi ho podařilo přiložit, usnul mi v náručí a když se probudil, tak bylo všechno ok. Se spaním je to boj.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 233 otázek, kterým se dostalo 271 625 odpovědí a 409 757 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist