Vytok, nazloutly s mirnym zapachem

Otázku položila: Anonymní uživatelka #334739 24.8.2015 15:33

Dobry den, omlouvam se za anonym, ale je mi to ponekud trapne. Obcas mam bily vytok, nekdy je ale nazloutly a mirne zápacha, je mi 15 a u gynekologa jsem jeste nebyla. Nevite cim by to mohlo byt? Nebo jak se toho vytoku zbavit sama? Nejake přípravky z lekarny? Jinak ms mam pravideloun, nic me nepali ani nesvedi, ale je mi trapne se o tom s nekym bavit, proto se ptám tady, samozřejmě bych si ke gynekologovi pozdeji dosla, ale zajima me i vase zkusenost. Dekuji

  • 24.08.2015 15:45:27 - yamd změnila titulek otázky

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Vetsinou zabarvene a zapachajici vytoky jsou u bakterialnich zanetu. Mohla jsi to chytit napriklad z bazenu atd. Mykozy (kvasinkove infekce) maji nezapachajici vytok hudkovite konzistence,ale svedivy. Byt tebou rozhodne bych necekala a navstivila gynekologa. Pokud mas zanet,sama ho neprelecis a z nelecenych zanetu mohou byt nasledky na cely zivot ve forme srustu,neplodnosti atd. Niceho se neboj a doktora navstiv ;-)

  • Dobrý den,

    není potřeba se za anonymitu omlouvat, slouží tu právě proto, aby se naše uživatelky cítily při hledání rad i na citlivá témata dobře.

    Přejeme brzké nalezení řešení s pomocí našich skvělých rádkyň.

    Hezký den

    Vaše WomenZone.cz

  • Je možné, že se jedná o vaginální mykózu, kvasinky. Mykóza je dost nepříjemná a je doprovázená i svěděním, tak nevím :/ Třeba máš nějakou "slabší" formu. Mykóza se dá léčit i doma, ale jedině, pokud si jsi jistá, že je to ono. Pokud ne a trápí tě to, stav se u gynekologa, nemusíš se něčeho bát... Ještě mě napadlo, co pravidelná hygiena? Zkus nějaké mýdlo pro intimní hygienu, Lactacyd nebo cokoliv jiného. Umývej se pravidelně (každý den) a třeba to zmizí... Pokud ne, zajdi k tomu gynekologovi :)

  • Ahoj, a co třeba zkusit tu novinku Idelyn tablety? Já jsem zkusila ty tablety i s krémem a do dvou tří dnů jsem měla pokoj. Tohle je vždycky nepříjemný, tak držím palce ať tě to rychle přejde. ;-)

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 274 otázek, kterým se dostalo 271 769 odpovědí a 409 840 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist