Ubytování v Českém ráji

Otázku položila: alimos 1.3.2011 10:14

Ahojky holky, letos bychom rádi vyrazili do Českého ráje. Prosím o info, jestli někdo nemáte zkušenost s nějákým levným ubytováním. Nemusí to být žádný luxus, ale čisté :) Děkuji i za tipy na zajímavosti v okolí ;)

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Zkus lázně Sedmihorky. Je tam kemp i hotel. Všude do Českého ráje kousek. Paráda.

  • Ahoj my jsem třeba byli s manželem na silvestra a svátky tady www.trosky.eu .... je tam krásně, ale pokud hledáš nějaké i městské vyžití, tak totady nehrozí...je to úplná samota, takže pro mě úplně ideální...jinak ubytování je nádherné, majitel i zaměstnanci moc příjemní lidé..takže já už se těším až tam opět vyjedeme.. :-)...ale mají to hodně nabouchaný, takže pokud by se ti to líbilo, tak zaději majitele Pana Malečka kontaktujte co nejrychleji aby měli ještě místo..mají tam jak krásná apartmány, tak i pěkné pokoje, ale my v nich byli jako 1. takže nebyly ještě plně vybavený, ale kdyby si chtěla můžu ti poslat i nějaké foto pokoje...nemají po kolaudaci, proto jsou v nabídce pouze pro školy a tak..:-)

  • Vesnice Radvanie a penzion Maruška... 3x ano :-) Ubytovaní super a jídlo taky, všichni moc ochotný a cena taky ujde :-)

  • Ahoj, no s ubytováním ti moc nepomohu, neboť jsme v Českém Ráji stanovali. Ale za výlet stojí středověká krčma Dětenice. Jsou hezká i pískovcové skalní městečka..

  • donalabuznice28.1.2020 23:57

    Ahoj a co takhle zkusit stanovat? My jsme si s manželem minulý rok koupili stan na https://armik.cz/stan-iglu-standard-pro-2-osoby-flecktarn/ a celou dobu co jsme byly v Českém Ráji jsme takhle kempovali v lese. V životě jsem si tak dovolenou neužila :)

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 225 otázek, kterým se dostalo 271 593 odpovědí a 409 751 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist