Těhotenství?

Otázku položila: Anonymní uživatelka #476305 29.10.2023 0:00

Ahoj, potřebovala bych poradit ohledně možnosti těhotenství. S přítelem jsem včera měla nechráněný styk, prostě v návalu emocí a s dostatkem alkoholu se to tak vyvrbilo. Každopádně přítel do mě neejakuloval, avšak vím, že je možnost otěhotnění i bez ejakulace. Přítel říká, že je pravděpodobně neplodný, protože s předešlou partnerkou to takto provozovali na denní bázi a nikdy nic, navíc jeho bratr je neplodný 100%. Já ovulaci neměla, šance na otěhotnění jsem měla nízkou, tak nevím. Trošku se bojím, že i přesto mohla kapička ukápnout a já dítě opravdu mít nechci a ani nemohu. Kdy si popřípadě udělat první test a co a jak mám dělat, co si o tom mám myslet? Zatím na sobě nepozoruji nějaké známky těhotenství, ale pravděpodobně den po styku je dost unáhlené určovat, zda jsem těhotná či nikoli. Děkuji

Sex

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Tak po takové chvilce opravdu nepoznáte, jestli jste těhotná. Kolik je vám a jemu let? Tohle mi přijdou jak puberťácké názory. "Můj bratr je neplodný, já budu asi taky." A že to tak provozovali. No, spousta lidí provozuje přerušovanou soulož a neotěhotní, na tom není nic obdibuhodného a váš partner je asi teda dost nadutý, že to bere tak, že je neplodný. Zároveň je to hrozně nezodpovědné, přistupovat k tomu s tímto názorem. Otěhotnět můžete i tak, ale nemusíte, to vám tady jako nikdo neřekne. Buď si vemte pilulku PO, která stojí kolem 500, nevím, jak dnes. Je to teda pěkný driák. Nebo prostě počkejte do doby, kdy vám má přijít MS. Spermie vydrží až cca 3 dny, než se třeba uhnízdí, takže to, že momentálně neovulujete, nic neznamená. Partner ať se laskavě nechá vyšetřit na neplodnost, protože takové bláboly jsou fakt dětinské, anebo se chovejte oba víc zodpovědně, když dítě teď určitě nechcete, nemusíte pak řešit takové pitomosti...

  • Je dobré si co nejdříve vzít Postinor, Escapelle nebo cokoli podobného. Příteli bych neplodnost nevěřila a zjistila bych si třeba ve wikipedie, jak to funguje s oplodněním a kdy žena může zjistit, že je těhotná.

  • Miska0529.10.2023 14:05

    Pokud si nejsi jistá tak bych si vzala prášek PO, postynor je nejznámější pilulka dnes možná už dostupná i bez lékařského předpisu. Je do 78 hodin myslím. Jinak spoléhat na to, že je někdo neplodný není zas tak dobré znám spoustu údajně neplodných párů, který mají miminko.

  • Mě by zajímalo na základě jaké dedukce si myslí, že on je taky neplodný 8-o jako mají společného pytlík či co .... To je zase blbost jak Brno.
    Znám jednoho co hodně pije, hulí jak fabrika a s jednou co zkoušeli dítě mu to nešlo. Tak prohlásil, že je určitě neplodnej ( samozřejmě na testy nešel ) . A světe div se, už má 3leteho syna.

  • Mé kamarádce přítel taky tvrdil že je neplodný a teď mají dvojčata:-D:-D
    Nevím tohle se mi zdá jako čistě pubertální dotaz,když se bojíš otěhotnět tak používejte ochranu,v dnešní době je dost druhů antikoncepce (pilulky,tělísko,kondomy..)
    Navíc jak na to budeš až moc myslet tak si tím můžeš oddálit i menstruaci8-o
    Přítele kopni do zadku ať si zajde na test plodnosti,takové chlapské výmluvy miluju:-D
    Navíc že se mu to nedařilo s bývalou,neznamená že se mi to nepodaří s tebou,dost párů se rozejde protože se jim nedaří počít miminko a po "výměně" partnera se jim to podaří:-)

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 206 otázek, kterým se dostalo 271 531 odpovědí a 409 721 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist