Situace po “rozchodu”

Otázku položila: Anonymní uživatelka #511597 5.1. 21:30

Zdravím, potřebuji poradit. Co nejvíce to zkrátím.
Asi před týdnem jsem se rozešla s přítelem (o hodne starším), který neměl přítelkyni pres 10 let. Byl celou dobu sám, stydí se někoho oslovit, někoho pozvat na rande atd. Dozvěděla jsem se, že je semnou z 80% aby nebyl sám… Že nechce žít jako posledních nekolik let sam, ze jsem mu změnila život, je lepším člověkem atd. Nevím jak je to doopravdy, ja jen nechci aby semnou byl jen proto, ze ví, ze nikoho jinýho mít nebude…
Kupoval mi dárky, potřeby pro běžný zivot, zval me na kávy, vozil mě autem… zkratka mel za me výdaje (prý mu to dělá radost, když může za někoho ty výdaje mít).
Já si teď ale říkám, že to bylo jen proto, aby si mě udržel, nebo já nevím. Nevím co si o tom myslet… mam v hlavě zmatek..
mám chuť mu nějaké peníze za ty běžné potřeby a pozvání a cesty vrátit. Peníze za dárky k Vánocům a narozkám jsem mu téměř “oplatila” také dárkem k Vánocům.
Ale vím, že si to nevezme, a pokud mu to dam do schránky, tak mi to nejspíš vrátí.
Já opravdu mám blbý pocit, vsechny dárky byly milé, ale ne s takovým koncem.
Co mam dělat?? Prosím o radu. Děkuji předem. :-)

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Taky jsem ten pocit měla...tak to skončilo tak, že jsem si s ex asi 3x přehodila peníze na účtu - já poslala on vrátil. Když to opět vrátil to potřetí, řekla jsem si to pořekadlo "blbej kdo dává, blbější kdo nebere" a vys..ala jsem se už na to. Prostě, jednodušší pokud spolu nejste. Zrušit kontakty a neřešit.

  • piprdka16.1. 11:46

    Nic mu nedávej. Zřejmě máš výčitky, že rozchod byl z tvé strany a ty mu teď něco dlužíš, ale nedlužíš mu nic. Přeci si tě nekupoval, aby ses teď musela z toho vztahu nějak "vyplatit". Takovýhle vracení peněz jsou jen divná gesta. Pokud by nějaké peníze sám chtěl a řekl by si o ně, pak je prostor pro diskuzi, ale jestli žádné nechce, tak to neřeš.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 207 otázek, kterým se dostalo 271 541 odpovědí a 409 724 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist