Problémy doma

Otázku položila: Anonymní uživatelka #532544 25.3. 23:06

Čau, s partnerem mám teď dost velké problémy, nevěnuje se mi jak ve volném čase, tak ani v posteli (možná může mít nějaké předsudky z minulosti), prostě vždy jen přijde domů a nic. Je možné, že má milneku?

Sex

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Na světě je jen málo věcí, které nejsou možné :) Tahle otázka je jako hádat bez křišťálové koule :) budete to spolu muset probrat, abys zjistila, v čem je zakopaný pes

  • nepíšes jak dlouho jste spolu, kdy se tohle změnilo. píšeš naopak že máte dost velké problémy a píšee jen o tom, že on se tobě nevěnuje. a co děláš ty?
    ono i to, že hnedka hledáš, že za tím je milenka (a přitom to může být jen únava z práce atp) tak svědčí o tom, že chybí to základní - důvěra.

  • Docela souhlasím s kolegyněmi, zkusila bych se zamyslet i nad sebou a trochu víc to s ním probrat. Zkusit být trochu iniciativní. Pokud v minulosti byly nějaké problémy sexuálního charakteru, ty se dají dnes lehce vyřešit doplňky ze supererekce a podobně. Každopádně zkus udělat výše zmíněné kroky a uvidiš. Pamatuj si, že komunikace je základ všeho. Pokud to k tomu nebude, tak se nedá nic dělat no.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 206 otázek, kterým se dostalo 271 532 odpovědí a 409 721 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist