Problém se zápachem

Otázku položila: Anonymní uživatelka #268422 29.11.2015 19:26

Ahoj, mám takový problém. Večer se osprchuju, ale druhý den odpoledne už mi vagína docela zapáchá. Dělá mi to pořád. Mužu se umýt jak pořádně chci, ale pak za krátkou dobu mám na kalhotkách skvrnu z výtoku, který trvá už přes rok. Doktor mi na to dal čípky, ale nezabraly. Tak nevím jestli to není kvůli těm výtokům.

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Ženské pohlavní orgány mají svoji specifickou vůni a i "chuť." Pokud jde ale o zápach, pak je asi něco špatně... Výtok je taky ok, ALE musí být buď čirý, nebo spíš do bíla a nesmí bolet ani svědit. Určitě bych zašla k lékaři, mohlo by jít o mykózu nebo i kvasinky.

  • Pamatuji si, ze když jsem bravala antikoncepci, tak jsem si vůbec nevonela. Zanety jsem dle dr neměla, ale výrok jsem mela také silnější a takový pro me nepříjemný. Mela jsem pocit, ze musím byt cítit. Jakmile jsem přestala brat antinu tak si vůbec nesmrdim. Jesi beres Ha tak třeba jen zkus vyměnit.?

  • ahoj holky já nevím, ale já osobně sama sobě taky nevoním jo jasně není mi přijemné se cítit, ale když vidím jak na to reaguje chlap a pořád mi opakuje že nádherně voním tak jsem to přestala řešit s tím že je to asi jen má sugesce :-) takže pokud jde jen o tohle neřešila bych to ;-)

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 212 otázek, kterým se dostalo 271 561 odpovědí a 409 739 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist