Problém s bolestmi po sexu

Otázku položila: Anonymní uživatelka #532894 14.10.2023 8:43

Zdravím, je mi čerstvě 18 a s přítelem (20) děláme nově misionářskou polohu, při tom mě to bolí skoro až ke konci, ale po sexu mám problém s tím, ze mě to bolí uvnitř a pak třeba den dva ještě mě to bolí, když třeba vstávám, nebo si sedám atd.. Jinak jsem pohlavně aktivní od 16 takže to nebude tímto, ale chci se zeptat, jestli se to děje jenom mě nebo i vám a jestli to je po misionáři normální

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Jste při sexu dostatečně uvolněná? S bývalým partnerem jsem občas takový problém měla taky, ale bylo to kvůli tomu, že jsem s ním jednak spala spíš "aby dal na chvíli pokoj" a nedokázala jsem se ani uvolnit, tak to nebylo příjemné jednak při tom, ale ani nějakou dobu po aktu...Jakou používáte ochranu? Nedráždí vás třeba nějaká složka z toho? Taky se to může stát...(nějaké gely, kondomy s příchutěmi apod...) jinak jedině řešit s gynekologem.

  • U této polohy by se problémy asi vyskytovat neměli. Aspoň já je určitě nemám. Průnik není nikterak velký. U ostatních máš problém? Není to spíš, že využíváš nějaké jiné svaly? Spíš bych dotaz směřovala na gynekologa.

  • Taky je otázka, kde tě to bolí - jestli u čípku, poševní stěny nebo vchod. Ale rozhodně bych se s tím obrátila na gynekologa.

  • Není třeba partner více obdařen, vzhledem k relativně menšímu průniku by ani nemuselo docházet k nikterak velkému dráždění čípku. Já jsem s touto polohou nikdy problém neměla.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 207 otázek, kterým se dostalo 271 538 odpovědí a 409 724 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist