Přítel po mě chce abyc mu ho vykouříla

Otázku položila: Olinka1111 20.11.2023 15:31

Mě se t o ale štití už jsem mu ho i vyhonila do vystřiku ale kouřit nu to ne jak tomu mám přistoupit skoušela jsem kouřit banán i okurku ale mám davicí reflex je mi teprve 16 poraďte jak na to děkuji

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Velun21.11.2023 8:44

    Já jsem v tom našla zalíbení až u posledního partnera, kdy je mi příjemné se ho dotýkat, neštítím se ho, dříve jsem to tak trochu měla. A vždycky dělej jen to, co se líbí i tobě, protože jinak si to zošklivíš. Časem se všechno víc vybarví a zjistíš, co dělá dobře tobě i jemu a pokud se ti bude líbit, když ho budeš honit, kouřit, dotýkat se ho v intimních partiích, bude to váš společný prožitek, ještě když se tě bude i on dotýkat, tak už to bude bomba i pro tebe.

  • Když nechceš, tak nemusíš.
    Mi je 42 a ještě nikdy jsem to nedělala a nehodlám to měnit....

  • Miska057.12.2023 20:56

    Ahojky pokud to tak necítíš tak to nedělej. Já jsem začala s orálním sexem v 15 letech. Mému partnerovi bylo také 15 byla to pro mě alternativa, jak nemít sex, ale zároveň mu udělat radost. Předal mi toho hodně a jo do dnes je to pro mě úžasný zážitek, ale dělej co cítíš. Když tě opustí tak mu šlo jen o jedno. Zkuste si o tom promluvit otevřeně. Uvidíš jestli změníš pohled na věc nebo ne. Rozhodně to není tak jak to vidíš v pornu :)
    Držím palce

  • Nedělej nic co nechceš dělat. Normální kluk to pochopí, pokud nechápe neztrácej s ním čas. Při orálním sexu se nedává penis tak hluboko jak vidíš ve filmech! Prostě se to dělá tak aby to bylo tobě "normální". Když by se u koho měla pozvracet asi to nebude to pravé, ne?

  • Já to dělám přítelovi pořád ale jen ručně,ústně to po mě nežádá...

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 206 otázek, kterým se dostalo 271 531 odpovědí a 409 721 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist