Přítel

Otázku položila: Anonymní uživatelka #512285 2.11.2023 22:59



Ahoj,s přítelem jsme spolu skoro 7 let (oba máme 24),bydlíme spolu,děti ani svatbu zatím neplánujeme...V poslední době mě ale trápí nedostatek sexu...Přítel se mnou prostě nespí..
Tenhle rok jsme spolu spali asi 20x(?)
Uděláme si to navzájem ručně nebo mu to udělám pusou (já to od něj pusou nechci,nemám to ráda) ale do sexu se nějak nehrne...Když ho začnu svádět tak skončíme u ruční práce a mě už to rukou tak nebaví,že mě nedokáže ani dodělat...
Do práce a z práce chodí pořád stejně jako vždycky chodil a mobil neschovává,chováním se taky nezměnil takže podle mě nějakou jinou nemá...Co vím tak v práci žádné problémy nemá a málokdy si stěžuje na únavu takže tím to podle mě taky není...
Samozřejmě jsem se ho i několikrát ptala proč se mnou nespí ale vždycky mi řekl že jsme spolu dlouho a že je to normální že sex ze vztahu vymizí ale podle mě je tohle blbost..Na otázku jestli ho vůbec ještě přitahuju mi vždycky odpoví že kdyby jsem ho nepřitahovala tak se mnou není..
V posteli nejsem prkno,vymýšlím nové věci aby to nebyla nuda a tím že jsem většinou na něm se u toho ani nijak "nenadře"...
Neříkám že to chci každý den ale aspoň jednou týdně i když v našem případě by mi to stačilo už asi i jednou za dva týdny😄🙁
Jsem už fakt zoufalá,náš vztah je jinak úžasný,samozřejmě se sem tam pohádáme ale jinak je to všechno tak jak má být,miluju ho a vím že i on mě..

Zažila jste to některá? Je to normální že chlap přestane chtít sex k tomu ještě v jeho věku? To že sex ze vztahu zmizí se mi prostě nějak nezdá...


Sex

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • nekoukává třeba víc na porno? a tudíž sex jako takový není pro něj tolik stimulující jako ruční práce? případně nechtěl by zkusit i něco jiného a bojí se o tom říct. nebo nebojí se případného těhotenství a proto s vámi nesouloží?
    je hodně proměných prč chlap nechce sex. stres, únava, starosti - možná jsou věci, o kterých nemluví a proto o sex nestojí.
    určitě může dojít k nějakému vyprchání, ale je také otáýzkou, zda to takto nemá v sobě nastaveno jako dostatečnou potřebu - i takoví někteří muži jsou.

  • diskutt10.11.2023 10:52

    Zatím může být hodně věcí, záleží na tom jestli to byl postupný úpadek a nebo se to změnilo nějak náhle.
    Časem sex ze vztahu opravdu mizí, ale obvykle to bývá až po mnoha letech, může se ale stát, že ho to prostě přestalo bavit. Změnily se mu chutě, preference, nezměnila jste vy něco na sobě nebo třeba nějak chování?

    Většinou to bývá spíše u žen než mužů, na váš věk je ta frekvence ale opravdu málo.
    Na tu otázku jestli ho vůbec přitahujete odpověděl podle očekávání, kdyby odpověděl, že ne tak by ho asi čekalo malé peklo (nebo tohle by čekal), takže vám logicky nemůže říct ne i kdyby to tak bylo. Třeba ho už nepřitahujete na tolik, aby měl víc chuť, ale jen kvůli tomu vás opustit nechce, a to říkám jako muž. To ale poznáte jednoduše... jestli se mu během vašich chvil postaví bez větší obtíží, tak není co řešit a přitahujete ho :-) To je nejjednodušší test. Jak reaguje na vaše tělo, na svádění apod., líbí se mu to nebo jen uděláte většinu práce a on je laxní?

    Může za tím být ale i něco jiného, jestli třeba nemá nějaký problém, jestli to necítí jako tlak z vaší strany a pak se mu to nedaří, tak raději skončíte u ruční práce?

    Nepíšete ale co se líbí jemu? Jak s tím pracujete? Není to o tom vymýšlet pořád nové, ale zkusit se vrátit k tomu, co funguje na něj, co má rád, co ho vzruší?

    Pak jsou samozřejmě ty jiné možnosti... dělá si to sám a na vás už pak není chuť, a ty další.

  • Teď otázka, zda je k vám opravdu upřímný...

  • syd12.11.2023 19:29

    Píšeš, že letos jste to dělali 20x a že by ti stačilo jednou za dva týdny. 20/11,5 = 1,7, tedy to děláte minimálně jednou za dva týdny :-p

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 206 otázek, kterým se dostalo 271 531 odpovědí a 409 721 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist