Oddálení menstruace

Otázku položila: Bývalá uživatelka #24576 9.5.2012 19:31

Ahojte děvčata/ženy,
potřebuji poradit nějaké "babské rady". ;) Jde o to, že mám u přítele spát zhruba něco kolem dvacátého května. Ale tak nějak mám dostat menstruaci. Nemáte nějaké zkušenosti, jak ji oddálit? Slyšela jsem, že prý citron, avšak na idnes.cz píší, že prý pouze zeslabí krvácení. :) Potřebuji něco, co zaručeně pomůže. Ke gynekologovi nechodím, hormony neberu a ani nechci. Nebo.. Jsou nějaké volně prodejné prášky? :)
Děkuji za každou radu. :)

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Já tě asi moc nepotěším, ale žádný "babský" způsob ti asi moc nepomůže. :) Na každého to působí jinak. Mně třeba tebou zmiňovaný citron MS opravdu jen zeslabí a MS tak trvá asi jen 4 dny.
    Volně prodejné léky nejsou, na oddálení je akorát Norethisteron, ale ten ti musí předepsat lékař a je plný hormonů.
    Bohužel no. :-(

  • Mě ten citron + ascorutin pomohl MS oddálit, ale každá jsme jiná. Mojí mamce (jestli se nepletu, myslím, že mi to říkala ona) se jen krvácení zeslabilo, jak píšeš. Musíš hold zkoušet. Nevím co jiného mimo citronu :(
    Jinak vím, že se to dá oddálit jen hormonama.

  • no těch zaručených rad moc opravdu není. vím, že jedna známá brala 3x denně ibuprofen na bolest (asi 3 týdny kvůli nějaké bolesti v kyčli) a ms se jí oddálila minimálně o 14dní. já když ho brala (na radu Dr 1-2x denně 3 dny před ms kvůli bolestivé ms) tak se většinou posunula o 1-2 dny. ale ibuprofen není moc dobré řešení, ten ascorutin je lepší.

  • nejlepší na oddálení je antikoncepce, ale tu ještě asi nebereš, o tom by ses dočetla na příbalovém letáčku :) jinak je asi opravdu nejlepší způsob nějaký lék, který ti předepíše lékař, ale nemyslím si, že jedna noc by stála za rozházení celého cyklu..musíš sama vědět :)

  • Podle mě žádné babské rady nepomůžou, max. MS zmírní, četla jsem, že na oddálení se má pít červené víno, což mi příjde jako blbost. Rozhodně kvůli jedné noci si ale nenech od lékaře předepisovat prášky na oddálení..já je použila o letních prázdninách a doteď mám rozházený cyklus, takže ty prášky nechci už ani vidět :-(

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 199 otázek, kterým se dostalo 271 493 odpovědí a 409 687 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist