Oblečení v létě a menstruace

Otázku položila: Anonymní uživatelka #487816 18.8.2023 6:46

Ahoj, vůbec nevím co teď mam nosit v létě za kalhoty. Sama v horkých dnech venku potkávám holky, co mají na sobě džíny nebo kratasy ze stejného materiálu a nechápu to a to klidně černé. 🤷‍♀️ Zamýšlela jsem se nad tím, jestli to není právě z důvodu, že holky mají menstruaci. Sama ji teď mám a nevím, co zvolit, ale pro můj pocit vyhledávám spíš slabší materiál. Normálně nosím leginove kraťasy nebo volné kraťasy, ale při měsíčkách se trochu bojím, když týden nosím jenom vložky. Docela by mě zajímalo cemu se vic vyvarovat a naopak co byste mi mohly doporučit

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • nos sukně - jsou nejlépe prodyšné a profukují. dobré kalhotky udrží i vložku. nebo přejdi na kalíšek.
    kalhoty nosívávám jen lehké plátěné (ideálně bavlna, viskoza nebo len, žádný polyester) - rifle na sebe v létě je tak leda na kvasinky.

  • Já při menstruaci používám tampony, a v létě když jsou ty vedra tak si nejraději oblékam nějakou sukni a bez spodního prádla i když mam menstruaci tak si spodní prádlo neberu. Chodim jen v sukních případně si vezmu nake slabší kalhotky a naky kraťasy. Ale jak je v první odpověďi nosit nake prodyšné oblečení nebo zkusit jinou menstruační ochranu než vložky. Taky jsem kdysi používala jen vložky ale v létě mi to přišlo nehygienycké a tak mě moje nejlepší kamarádky naučili používat tampony. A teď už v létě ani kalhotky vůbec nenosim.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 206 otázek, kterým se dostalo 271 532 odpovědí a 409 721 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist