Málo času na vztah

Otázku položila: Anonymní uživatelka #532192 25.10.2023 10:42

Ahoj, s přítel jsme spolu 4 a půl roku, z toho 3 roky spolu bydlíme. Dřív přítel v práci musel na týden jezdit do Kadaně, Prunéřova, takže se stávalo že třeba 2 týdny byl tam a pak 2 týdny tady a takhle dokola. Svěřil se mi s tím, že se mu docela líbila ta samota a prostě viděl že čím dýl jsme od sebe tak tím větší propast mezi námi je.. Naštěstí takto pracovně musel odjet naposledy v květnu. Jak pak byl už furt doma tak se to zlepšilo. Jenže teď zas pro změnu má dvě práce a vrací se domů klidně i v 7 večer (dělá automechanika a navíc pracuje u kamaráda, takže nějaká pauza nebo s tím skončit teď moc nejde) Nemá pomalu poradně čas ani sám na sebe, natož na me. Řekl mi že mě miluje, jen z jeho strany tam necítí tolik lásky, kvůli tomu jak na mě nemá moc čas.. A když už ten čas má, tak to zase chce dospat, protože je unavený. Je to takový začarovaný kruh a já teď nějak nevím co s tím.
Je ještě nějaká možnost jak do vztahu vrátit tu jiskru a odstranit tak nějaký stereotyp? Samozřejmě chápu že je to o tom najít si čas sami na sebe, ale treba máte nějaké nápady co bychom mohli podniknout nebo co by mám pomohlo.

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • určitě nějaká dovolená nebo alespon prodloužený víkend a vypadnout pryč.
    jen mám obavu, zda mu to na druhou stranu spíš i nevyhovuje, že je doma tak málo.
    na tom, aby to nebyl stereotyp musí pracovat oba, ale jemu se asi tak moc nechce. a říct - necítím tam tolik lásky, když na tebe nemám čas by bylo pro mně trošku zvláštní - přítel, jak spolu nejsme každý den, tak o to víc mně chce mít poblíž a o to víc si chce užívat moji přítomnost. u vás je to spíš možná být jen jak spolubydlící.
    jak trávíte víkendy?

  • jaruska.loool26.10.2023 8:06

    Já jsem kdysi řešila něco v opačném gardu přesně. S bývalým přítelem jsem měla pocit, že jsem naprosto pořád a vůbec mi nezbýval čas na sebe. Jako třeba pletení, háčkování a tyhle věci. Háčkovací příze od https://propleta.cz/ se mi doma sice hromadila, ale ten čas prostě nebyl. Takže to taky nebylo nic pro mě.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 207 otázek, kterým se dostalo 271 542 odpovědí a 409 724 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist