Legoland

Otázku položila: Anonymní uživatelka #415377 13.4.2022 9:35

Dobrý den,
Mám dotaz ohledně výletu se školou. Chodím na brigádu, ale mám měsíčně jen 2400-3200, jde o to, že třída domluvila výlet do Legolandu do Německa a mám pocit že to je za 1800, plus ještě kapesný s sebou.. pravděpodobně bych si to platila sama, nebo nevím, jestli mi na to rodiče dají.. chci se zeptat na váš názor, myslíte, že to má smysl tam jet? Je to teda jednodenní záležitost, což v poměru k těm penězům je fakt darda.
Zároveň chci dodat že na zbytek měsíce by mi už nic nezbylo, protože si platím sama ještě tarif..
díky za vaše názory

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • No, hlavně si uvědomit, že Legoland není moc o legu, ale je to prostě zábavní park :D Já třeba lego miluju, ale atrakce jako horská dráha apod. mě absolutně neberou, takže bych nejspíš stejně nejela. Ale rozhodnout se musíš sama, jak moc by sis to tam užila. :) A pokud jet chceš, můžeš se zeptat rodičů, jestli by ti na to přispěli (navrhnout, že si něco zaplatíš sama a něco by ti zaplatili oni), třeba tě odpověď překvapí.

  • To musíš vědět pouze a jen ty sama jestli tam chceš jet nebo ne. Na to ti tu nikdo neodpovi. Někomu to za ty peníze stojí, jinému ne. Takže se musíš rozhodnout sama. Zeptej se rodičů jestli by přispěli nebo ne. Zvaz kam všude se kdy podíváš. A pak se rozhodni.

  • Nevim, jak velky fanousek lega jsi. Ja osobne bych takovym vyletem nadsena nebyla.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 207 otázek, kterým se dostalo 271 537 odpovědí a 409 724 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist