Je normální, když se zadaná žena baví i s jinými muži?

Otázku položila: Anonymní uživatelka #532439 29.9.2023 11:28

Dobrý den,
píši sem spíše z důvodu, abych se vypovídala a dostala možná nějaký jiný pohled na věc. Je špatné, když jste zadaná a bavíte se s jinými muži? Minulou sobotu u nás byla menší vesnická zábava, kde se všichni znají a můj přítel zrovna ten den nemohl jít, tudíž jsem se rozhodla jít sama s jinými kamarádkami. No a zapovídala jsem se tam s jedním klukem, kterého znám už delší dobu, tancovala jsem s ním, popíjeli jsme, ale to bylo vše. Ten kluk se mi ani nelíbí, jen si s ním rozumím lidsky a je s ním sranda. No a samozřejmě jsem si vyslechla různé názory od ostatních, že bych se takto neměla bavit a tancovat s jinými a taktéž jsem si všímala ne příliš valných pohledů na mou osobu. Opravdu nevím, co je na tom špatného, že se bavím i s jinými, než s mým přítelem, to jsem měla zůstat doma? Navíc, když jsem se o tom s ním bavila, tak jemu to nevadilo, ale nechci, aby si o mně ostatní mysleli něco takového, že jsem běhna či podobné věci. Jsem hodně citlivý člověk, tudíž často až moc přemýšlím do detailů a nedokážu nad normální věcí mávnout rukou a neřešit, tudíž už mě to trápí delší dobu. Co si o tom myslíte vy? Předem děkuji za Vaše názory.

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Naučte se neřešit kecy ostatních a těšit co vadí ostatním. Jsou to kraviny . Pak se vám bude žít lépe.

  • vladimira30.9.2023 19:26

    Myslím že jsi neudělala nic špatného, že ses jenom bavila a tancovala s jiným přece není to nevěra, navíc na veřejnosti, je to fér jednání, spíš ti to někdo závidí, že se umíš chovat kamarádsky a přátelsky.

  • je to v zásadě věc pouze vás a vašeho přítele. názory ostatních vám můžou být fuk.
    za mně bych tuhle věc prvně probrala s partnerem, zda je i za něho ok, když tam půjdu sama, ne že bych až dodatečně hledala (po těch řečech ostatních) schválení od něho. nehledě na to, že přítel by udělal maximum, aby se mnou mohl jít. Mně trošku zaráží i to - "to jsem měla zůstat doma?" jako by na tom bylo něco až tak divného zůstat doma.
    druhou věcí je, zkuste se podívat sama na to, jak by se vám líbilo, kdyby totéž udělal váš přítel.
    pokud by jste ani vy s tímtéž chováním partnera neměla problém, tak pak není co řešit.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 207 otázek, kterým se dostalo 271 541 odpovědí a 409 724 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist