Jak to říct mamce?

Otázku položila: Anonymní uživatelka #532032 8.10.2023 21:45

Zdravím holky dnes jsem to poprvý dostala a bojím se to mamce říct, mamka mi nikdy o tom nic neřekla a já se jí to bojím říct, aby mi třeba za to nějak nevypadala nebo tak. Jak jste to řekly mamkam vy a co vám na to řekla a kolik vám bylo, když jste to měly poprvé?

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Ja to tehdy taky nerekla, ale prozradily mne spinave kalhotky v pradle. S mamou jsme o tom poradne nikdy nemluvily, rekla, ze to patri k zivotu zeny, vyfasovala jsem vlozky a bylo to. Ja se snazim byt s potomkem mnohem vic otevrena, bavime se temer o vsem. Spoustu informaco si dohledas na netu, neco reknou kamaradky, pokzd to s mamkou az tak moc dobre probrat nepujde.

  • Kvitek.bily9.10.2023 8:33

    Já jsem to svojí dceři také neřekla dopředu, ale chystala jsem se na to. Jen jsem nečekala, že to dostane tak brzy. Možná je u vás ten stejný případ. Dcera mi to taky hned neřekla, až asi druhý den. Sedly jsme si, popovídaly, vysvětlila jsem jí co a jak. A teď už o tom mluvíme normálně. Je to nedílná součást života každé ženy. Navíc to mamka zjistí z tvého každodenního života. Vůbec se nestyď a mamce to řekni. Nic na tom není. Hlavně nevymýšlej nějaké složité fráze. Prostě za ní běž a řekni jí, žes to dostala a potřebuješ si o tom s ní popovídat. Probrat, co a jak. Ať ti řekne svou zkušenost s hygienickými potřebami. A spolu vyberete, co ti bude vyhovovat.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 206 otázek, kterým se dostalo 271 535 odpovědí a 409 722 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist