Jak si to uvědomit

Otázku položila: Mayasloth 29.4. 22:16

Je mi 11 let a měříme 173 Cm ano mam délky jako dospěla žena ale když to tady vše čtu tak si to uvědomit neumim vsichny žáci v me třídě jsou o dvě hlavy menší prosím vás je to v pohodě mam prsa a zadek a menstruaci ale už ani 1 Cm vyrůst nechci.

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • To záleží na tom, jak jsou velcí tvoji rodiče, jestli ještě porosteš nebo ne. Teď na základce to bude blbé a výškově se asi nesrovnáte, ale na střední už určitě vybočovat z řady nebudeš. Ale třeba až budeš v osmičce, aspoň mezi holkami razit nebudeš :-). Někomu holt začíná puberta dřív a někomu později, to si nevybereš. Vydrž :-).

  • syd1.5. 15:36

    Jestli už menstruuješ a máš vyvinutý všechny pohlavně sekundární znaky - prsa, chlupy, zvětšený stydký pysky, tak skutečně už jsi v pozdní fázi puberty, což znamená, že už moc nevyrosteš, nicméně porosteš furt a s tím se musíš smířit. Já jsem ve 4. třídě, tedy v 10 letech, měla jako jediná ze spolužaček prsa, načež se mi začaly všichni kluci posmívat, a byla jsem nejvyšší ze třídy včetně učitelky. Až v devítce mě přerostla jedna holka a jeden kluk možná.

    Co si chceš uvědomovat, jsem nepochopila.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 227 otázek, kterým se dostalo 271 596 odpovědí a 409 752 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist