Dlouhá lutealni fáze

Otázku položila: Anonymní uživatelka #398160 19.8.2023 9:26

Dobrý den, měřím už přes rok BT. Lutealni fázi mám kolem 15 dní a najednou tento cyklus, dnes už jsem 19 DPO. Už včera jsem z toho byla nervózní, tak jsem udělala TT, byl negativní, ale dělala jsem ho až odpoledne, takže ne z ranní moč, takže dnes ráno znovu a zase negativní. Navíc ani milování neprobíhalo kolem ovulace. Těhotná bych tedy být neměla. V podbřišku mám pocit jako před MS.

Nemáte některá podobnou zkušenost? Co by mohlo být příčinou? Na webu jsem našla jen polycystické vaječníky nebo těhotenství. Ani jedno, mám pocit, že se mě netýká. A moje lékařka má teď dovolenou a nechci zbytečně plašit. Jinak ještě v květnu jsem prodělala zamlklé těhotenství, jestli to s tím může také nějak souviset, ale všechno od té doby vypadalo v pořádku.

Budu ráda za sdílení podobné zkušenosti.

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • faith.verus19.8.2023 10:41

    Ahoj, mě se po zamlklém těhotenství zvýšila hladina prolaktinu a menstruační cyklus se mi tím pádem prodloužil. Na ten prolaktin mi přišel lékař z odběru krve, vyfasovala jsem lék cca na 4 týdny 1x za týden jej brát a prolaktin klesnul. :-) Uvidíš, co trápí Tebe. Držím palce.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 207 otázek, kterým se dostalo 271 537 odpovědí a 409 724 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist