Dárek pro přítele který si všechno koupí sám

Otázku položila: Anonymní uživatelka #473455 20.9.2023 9:15

Ahoj holky, co byste koupili příteli který si všechno co chce koupí sám? Bude mít brzo narozky a já prostě nevím co mu koupit, nejsme spolu nějak dlouho, takže to je poprvé co pro něj musím něco zařizovat. Nemáte nějaký tip?

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • hodně záleží i na částce kterou do toho chcete investovat - zda nosí nějaké šperky tak třeba řetízek s jeho iniciálami, nějaké pěkné tričko s vtipným a pro něj vystihujícím popisem (to jsem dávala jako první dátek příteli když jsme byli spolu celkem krátce tak jsem mu ho nechala vyrobit).nějaký alkohol.

  • piprdka20.9.2023 11:47

    Tak tipů by bylo spoustu, ale když nenapíšeš alespoň kolik je mu let, v jaké jste finanční situaci (studenti / vydělávající), tak se radí špatně :)

  • MagdaRadilka81.10.2023 21:23

    Taky mám takového přítele, takže vím, jak je to těžké. Musíš ho překvapit s něčím, co by ho nikdy nenapadlo :-D . Já jsem třeba přítelovi koupila audioknihu Emoční inteligence z https://progresguru.cz/audioknihy/emocni-inteligence-daniel-goleman , protože pořád řeší kariéru, peníze, práci, prostě je to workoholik, tak jsem doufala, že se mu tím trefím do vkusu. No, audioknihu jsem si poslechla sama, ale pak si ji teda poslechl taky a zaujalo ho to, tak mu příště zase nějakou koupím, protože si nemyslím, že by si ji někdy sám zaplatil.

  • Já naposledy koupila set na podávání whiskey na bakly, zároveň se těžko radí, když neznám jeho koníčky a tak.

  • marianasa20.9.2023 9:34

    Není nad praktický dárek, který bude vaše drahá polovička využívat dlouhodobě. Já jsem například koupila svému miláčkovi nový vysoce odolný cestovní kufr - https://www.ekufr.cz/kufry-odolne - protože hodně cestujeme a samozřejmě, že tu a tam se stane, že se vám může něco poškodit...zvláště to pak mrzí, když se jedná o originální suvenýr

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 212 otázek, kterým se dostalo 271 558 odpovědí a 409 734 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist