Covid

Otázku položila: Anonymní uživatelka #414729 7.4.2022 18:17

Ahoj, můj dotaz zní, od kolikátého dne nakažení covidem jde vidět na pcr testu, že jsem pozitivní? Příznaky nemám, ale jedeme na dovolenou a potřebuji negativní pcr test.. jdu se testovat v sobotu odpoledne, takže bych nerada měla pozitivní výsledek, inkubační doba je týden? Nebo se mýlím? Děkuji

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Francy7.4.2022 19:59

    To je u každého jiné. Mě jen bolela hlava a druhý den jsem měla pozitivní PCR. Pokud potřebuješ test kvůli cestování, tak tam jistě musí také být uvedené jeho maximální stáří. Obvykle test nesmí být starší než 24-48 hodin. Test starý týden je k ničemu 🤷‍♀️

  • Se synem jsme šli na test za 3dny od horečky a byl pozitivní. Ale jak je řečeno u každého muže být jindy. Stejně tak může být pozitivní i bez příznaků. Takže pokud ho potřebujete stejně tam musíte a bude to BUĎ a NEBO.

  • ono je to fakt velmi individuání.
    měla sem negativní PCR test v pátek (necítila sem se sama dobře), pak přišel mail ze školy, že třída je v karanténě. syn byl v pohodě celý víkend, měl malé příznaky v pondělí večer a v úterý pozitivní PCR test. já v pátek opět negativní. v pondělí stále negativní. ale měla pozitivní babička. a já měla pozitivní PCR až v pátek, kdy ve středu odpoledne sem měla příznaky a ve čtvrtek slabší čárku na antigenním testu.
    nikde není napsané že to prostě chytneš. onos e dá odolávat dost dlouho a záleží i na tom, jak velké příznaky měla osoba se kterou jsi byla v kontaktu.

  • 8-o8-o8-o8-o8-o Choru hlavu ukaze test hocikedy. Uz ste vsetci uplne vymlety z tej propagandy. 8-o

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 207 otázek, kterým se dostalo 271 537 odpovědí a 409 724 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist