Bolest v podbřišku a krvácení / špinění po menstruaci

Otázku položila: Anonymní uživatelka #266271 26.8.2015 8:24

Ahoj,
potřebovala bych poradit: 15.8. jsem dostala menstruaci (očekávaně). Obvykle mi trvá okolo 6ti dnů, ale tentokrát, když už to vypadalo, že bude konec, jsem začala znovu vích špinit až krvácet. K tomu mě poslední 2-3 dny docela nepříjemně bolí podbřišek - podobným způsobem jako na začátku menstruace, ale o něco mírněji.
Dneska jsem šla na gyndu, ale nevzali mě - že prý ve středu je jen těhotenská poradna (opravdu krása, že v ty dny neberou ani akutní případy :-/)
Jsem z toho trochu vyplašená, protože menstruovat jedenáct dní mi nepřipadá úplně normální. Nic podobného se mi ještě nestalo a na těch internetech se člověk samozřejmě vždycky dočte jen to nejhorší...
Máte prosím některá zkušenost s podobnou situací?

Tak včera jsem byla u doktorky - nic mi nenašla. Takže mi dala jen ascorutin a brufen a poslala mě na krev. Dneska jsem se dozvěděla, že krev je taky ok (žádný zánět, těhotenství, prostě nic). Tak nevím no. Občas si připadám jak hypochondr...
Každopádně vám všem moc děkuji za rady :-)

  • 30.08.2015 17:54:41 - full.avl změnila kategorie otázky

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Tohle opravdu může svědčit o nějakém vážném problému. Nemáš třeba zánět dělohy, čípku? Při tom tě může bolet břicho jako při ms a můžeš i krvácet. To zjistí doktor, takže určitě si zajdi na gyndu.
    Věřím že je to nepříjemné :-( a držím pěsti ať je to brzy lepší :-)

  • sono226.8.2015 9:24

    Tak to je hnusné, to ti verím. Ja som osobne toto nezažila. Máš aj bolesti pri ms normálne? Mňa hneď napadla endometrioza, tá začne bolieť po ms a všelijako mimo cyklu. Zase, ak to máš prvýkrát, v každom pripade by ti mal urobiť dr ultrazvuk a pozrieť ťa. Cysty a tak nemávaš? Cyklus úplne bez problémov?

  • Měla jsem teď menstruaci místo obvyklých 7 dní asi 20 dní. Nejdřív jsme si myslela, že je to z toho horka ale když to 13 dní nepřestávalo tak jsem po víkendu 15.den volala dr. Břicho mě pobolívalo jako při ms, ale o dost míň, vlastně to jako ani nebolelo spíš to bylo otravný. Jelikož se snažíme o miminko tak se mi dr ptala zda jsem dělala test, ale protože mám zkušenost, že i při spoždění 4 dnů jako tomu bylo teď byl test negativní tak jsme si řekla, že dělat ho budu až minimálně po týdnu vynechání tak jsme ho nedělala. Je pravda, že první 3 dny jsme to měla silnější než obvykle. Dr mi napsala norethisteron a po 5ti dnech to přešlo. Jelikož jsem si nedělala TT tak nemůže dr s určitostí říct, zda nešlo náhodou o potrat, protože když jsem u ní byla byl TT negativní. Takže pokud se snažíte o mimčo můžeš to mít stejně jako já. Tak snad tě zítra půstí z práce ať víš na čem jsi. Držim palce :)

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 274 otázek, kterým se dostalo 271 770 odpovědí a 409 841 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist