Bíle skvrny na zubech

Otázku položila: Anonymní uživatelka #49635 19.11.2011 10:40

Dobrý den, mám menší problém. Už delší dobu mám na horních řezácích bíle skvrny. Nevíte čím to mám způsobené a popř. jak by se jich mohla zbavit?? Děkuji :)

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • vanilka0719.11.2011 13:15

    Ahoj,

    odporucam Vam co najrychlejsie sa objednat k zubarke, ktora Vam presne povie, ci je to pigment alebo zacinajuci kaz alebo cokolvek ine a zbavi Vas toho neduhu.

    Takto prostrednictvom internetu sa to rozhodne vyriesit neda...

    Mia

  • tak já vám to prozradím to tajemství :-D je to pigment dost často se dělá stoho že polikáte zubní pastu ve které je moc floridu ten způsobí ty skvrnky já sama sem ho měla zubař mi ho bezbolestně vybrousil nabyla sem zletilá takže zadarmo je to už ale 4 roky z5

  • Přítel to mívá taky a je to začínající kaz. Jediný co pomůže je, starat se o to. Zubařka mu doporučila Elmex Gelée (gel, malá tuba), který se na zuby nanáší jednou za měsíc (protože má zvýšenou kazivost, tak mu řekla, že může 1x týdně) a neoplachuje se.

  • Mě je 13 a mám ten samý problém.. :( je to hrůza, protože to mám na horních těch nejpřednějších :( a nevím co s tím. Někdo mi řekl, že te to fluoróza a znamená to nadměrný příjem fluoru, což absolutně nemám potuchy, co to je. Odborné stránky od dentistů doporučují vybělit zuby, tak jsem našla white smile bělící pero, které každý chválí, jenže mi řekli, že to doporučují až od 18, stále přemýšlím, jestli mám přemluvit mamku, aby mě to koupila na vánoce.. :(

  • Taky toto mam, u zubarky jsem byla na preventivni prohlidce (ne extra kvuli tomuto) a nijak to nekomentovala, nijak ji to "nesokovalo".

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 233 otázek, kterým se dostalo 271 625 odpovědí a 409 757 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist