Anální sex

Otázku položila: Anonymní uživatelka #501450 2.9.2023 19:24

Ahoj, je tu nějaké děvče co má anální sex a naučilo se s tím nějak pracovat? Můj přítel se v tom strašně vyžívá a já jsem mladá a nezkušená a mám to strašně těsný.. ráda bych ho uspokojila.. je tu nějaká slečna co chápe mou situaci a mohla by mi říct jak to zvladnout?..

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Simone2.9.2023 23:53

    Zkusím to říct jasně: sex má uspokojovat oba, ne jen jednoho. Vzrušuje tě představa análního sexu, je ti to příjemné a máš z toho orgasmus? Pak do toho jdi (akorát u toho na ochranu a hygienu)! Děláš to jen proto, aby z toho měl tvůj přítel radost, ve skutečnosti tě to bolí a je ti to nepříjemné? Pak jdi od toho, protože to je akorát cesta ke zničení své sebeúcty a možná i zdraví. Sex je vzájemná činnost, má vést k potěšení obou a ani jeden z dvojice by neměl dělat něco, co mu není příjemné. Statisticky je málo žen, co si anální sex užívají, protože k tomu nejsme fyzicky stavěné. Ve svém okolí mám jen jednu kamarádku, kterou to vzrušuje a je jí to příjemné, nám ostatním to příjemné není, a tak to neděláme.

    Chápu, že pokud jsi mladá, láká tě představa, že pro svého přítele budeš výjimečná. Ale řeknu ti tajemství, jo? Nejvíc sexy žena je ta, která s váží sebe sama. ;-) Tím tě neodrazuju od análního sexu, jen je to apel, abys nedělala něco, co nechceš, jen proto, že to tvůj přítel viděl někde v pornu a myslí si, že je to běžná sexuální praktika. Věř mi, že zas tak běžná není.

    A pokud je to opravdu to, co sama chceš, tak pak hodně lubrikantu a hooodně času.

  • Na tohle upřímně bacha, měla jsem přítele ( mě 15, jemu čerstvých 20), já byla panna a on byl děvkař. Když po 4. měsících zjistil, že už jsem mu ze sebe dala všechno ( anal, normální sex, orální sex, honění, veřejná místa ), začal mě podvádět, a tak to skončilo

  • Pokud bude přítel opatrný a jemný, tak se nemáš čeho bát. Použijte určitě gel a kdyby tě cokoliv bolelo, tak mu to řekni a přestaňte, je to ale vzrušující pro oba a vyzkoušet to můžeš, třeba se ti bude líbit. :-)

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 206 otázek, kterým se dostalo 271 532 odpovědí a 409 721 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist