17-tiletá preventivní prohlídka

Otázku položila: Anonymní uživatelka #532615 7.7.2023 14:44

Zdravím všechny, mám takový dotaz. Už za pár dní jdu na preventivní 17-tiletou prohlídku. A docela se toho bojím. Nevím, co mi tam bude dělat. Stydím se, mám doktora. Vím že tlak, poslouchat srdce atd...bude určitě. Toho se nebojím. Ale co, když bude chtít, aby jsem se mu tam vslékla donaha??? Jsem stydlivá tojo. A prý kontroluje i chloupky v podpaží , jenže já se holím 🙈
Ach jo, to jsou obavy. Poradíte někdo prosím???

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Nevěr co ti nakecavaji ostatní. Prohlídka je ve spodním prádle . Krom toho co uvidíš zkontrolují zrak, sluch, vnímání barev, zakřivení páteře. Zeptá se jestli máš měsíčky a nebo jestli tě něco trápí. Většinou je preventivka hodně rychlá. A vždy je u toho přítomna zdr.sestra.

  • syd9.7.2023 8:00

    Probíhá stejně jako předchozí preventivní prohlídky, na kterých jsi byla. Na maloměstě jsme mívali starýho doktora, já k němu už nechodila, ale povídali, že prej holkám během školou organizovaných prohlídek kontroluje a snad i prohmatává prsa. Kdyby se to mělo stát mě, rozhodně si to nenechám líbit. Jsi skoro plnoletá a nemusíš si nechat líbit nic, co by ti bylo nepříjemný. Předpokládám, že takový extempore tě však nečeká.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 206 otázek, kterým se dostalo 271 532 odpovědí a 409 721 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist